Predaj trojizbový byt Šurany EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3 – izbový byt neďaleko centra mesta Šurany. Byt s podlahovou plochou 60 m² sa nachádza v bytovom dome na 7./7 poschodí s výťahom.
DISPOZÍCIA BYTU:
- vstupná chodba, tri obývacie izby - z toho jedna s výstupom na loggiu, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta. K bytu prislúcha aj pivnica.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
- byt je po čiastočnej rekonštrukcii, ktorá zahŕňala výmenu plastových okien, vstupné bezpečnostné dvere ADLO, plávajúca podlaha v izbách v kombinácii s dlažbou na chodbe, interiérové dvere s obložkami, vnútorné hliníkové žalúžie, v jednej z izieb vertikálne žalúžie, klimatizácia. Bytové jadro je pôvodné umakartové.
Priemerné mesačné náklady pre dve osoby sú cca 165 eur/2 osoby.
Bytový dom je po malej rekonštrukcii - bočné obvodové steny boli zateplené, vrátane strechy. Vchod je čistý, udržiavaný s bezproblémovými susedmi.
Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve majiteľa, k dispozícii je ihneď a predáva sa čiastočne zariadený.
LOKALITA:
- Byt sa nachádza neďaleko centra mesta s plnou občianskou vybavenosťou. V pešej vzdialenosti sa nachádza námestie, potraviny, kvetinárstvo, reštaurácia, bankomat, pošta, lekáreň, poliklinika.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri s prípadnou pomocou pri vašom vybavovaní hypotekárneho úveru (viac na našej webovej stránke).
BEZPLATNE Vám poradíme s financovaním nehnuteľnosti.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-122064
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:45
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:45