Predaj trojizbový byt Stupava Ružová EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3 - izbový byt v pôvodnom stave v Stupave, čiastočne pripravený na prerábku. Celková plocha bytu vrátane pivničnej kobky o výmere 1,48m² je spolu 69,74 m² + loggia vo výmere 3,41 m². Nachádza sa na 1. poschodí. Situovaný je v centre Stupavy v bytovom dome, ktorý je kompletne zateplený, vstup na čip.
DISPOZÍCIA BYTU:
Do bytu sa vstupuje cez bezpečnostné dvere.
Z chodby sa vchádza do samostatnej kúpeľne a samostatného WC. Ďalej do ďalších troch izieb, z ktorých jedna je priechodná. Z kuchyne sa dostaneme na loggiu.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Byt má nové plastové okná. Je pripravený na prerábku podľa predstáv nového majiteľa. Jadro je murované. Kúrenie je ústredné, radiátory sú s meračmi tepla. Stará kuchynská linka je vyprataná, nová kuchynská linka je v rozloženom stave, pripravená na montáž. Je tu plynová prípojka. V chodbe je dostatok miesta pre prípadné rolldory. Je tu taktiež zriadený optický internetový rozvod – Telekom a Orange.
Mesačné náklady sú cca 150,-€ + el. a plyn.
BYTOVÝ DOM:
Bytový dom je z panelu. Vchod do bytového domu je na čip. Plánované práce sú: zabezpečenie kamerovým systémom, nové schránky, oplotenie okolo smetných košov. Nachádzajú sa tu dva výťahy, osobný a nákladný, ktoré sú nové. Bytový dom je kompletne zateplený. Strecha je tiež zateplená. Vymenené sú rozvody vody, plynu a stúpačky. Spoločné priestory v dome sú udržiavané v čistote.
LOKALITA:
Byt sa nachádza v dobrej lokalite v centre mesta Stupava. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V pešej dostupnosti je Billa, Jednota, reštaurácie, kaviareň, lekáreň, pošta, zdravotné stredisko, škôlky, škola, kostol.
Taktiež je tu rýchla dostupnosť autom na diaľnicu, 500 metrov od veľkého parku s jazierkom. V parku je vybudované detské ihrisko, futbalový štadión, pumptracková dráha pre deti, tenisové kurty v hoteli Intenzíva. Zastávka autobusu je neďaleko. Začiatok lesa je vzdialený 1 km.
VÝHODY:
- v dobrej lokalite
- vhodný aj na prenájom
- parkovanie je voľné na priľahlých parkoviskách
- rýchla dostupnosť autom na diaľnicu
- skvelá občianska vybavenosť
- les v blízkosti, turistika, cykloturistika, zrúcanina hradu Pajštún"Priestranný byt so skvelou polohou. "

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124741
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:33
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:33