Predaj trojizbový byt Semerovo

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj slnečný 3 - izbový byt v pôvodnom stave vo vyhľadávanej časti v obci Semerovo, okres Nové Zámky. Byt s podlahovou plochou 57,8m² sa nachádza na prízemí bytového domu bez výťahu.
Dispozícia
- vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, detská izba, špajza, kúpeľňa a samostatná toaleta.
V r. 2022 bol zrekonštruovaný obytný dom - zateplenie, nové vchodové dvere, schránky a zvončeky. Vchod je čistý a urdžiavaný s bezproblémovými susedmi.
Nehnuteľnosť má samostatné kúrenie plynovými gamatkami. V byte sú položené drevené parkety, ktoré sú vo veľmi zachovalom stave.
K bytu prislúchajú 2 pivnice, spoločný priestor pre bicykle a k užívaniu bytu patrí záhrada o rozmeroch 9x26m.
Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa, nie je zaťažená žiadnou ťarchou, ani vecným bremenom a je k dispozícii ihneď. Náklady na bývanie pre 1 osobu boli cca 100€.
Byt s pekným výhľadom na prírodu, je ponúkaný za veľmi nízku cenu a určite odporúčam obhliadku nehnuteľnosti. Má potenciál na rekonštrukciu podľa vlastných predstav nového majiteľa.
Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k bytovému domu ako aj parkovanie priamo pred ním.
LOKALITA
Obec Semerovo ponúka základnú občiansku vybavenosť. V blízkosti nehnuteľnosti sú potraviny, pošta, materská a základná škola a lekár. Dostupnosť okolitých miest – Nové Zámky 19 km, Podhájska 13 km, Komárno 40 km.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri s prípadnou pomocou pri vašom vybavovaní hypotekárneho úveru (viac na našej webovej stránke).

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-122295
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 13:17
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 13:17