Predaj trojizbový byt Prakovce EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj trojizbový byt, v obci Prakovce, okres Gelnica, v OV, orientovaný na sever-juh.
DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:
- pozostáva zo vstupnej chodby,
- menšej kuchyne so zachovalou kuchynskou linkou a plynovým sporákom,
- z troch izieb navzájom prechodných ,
- jedná izba má aj samostatný vchod z chodby,
- murované bytové jadro,
- kúpeľňa s vaňou,
- samostatné WC.
Ponúkaný byt je zachovalý, nachádza sa v tehlovom bytovom dome bez výťahu, bez loggie, na 2/2 poschodí. V byte sú vymenené plastové okná, v izbách plávajúce podlahy, vykurovanie je pomocou plynových gamatiek. V byte je možná aj úprava podľa vlastných predstáv.
Celková podlahová plocha bytu predstavuje cca 63,94 m², k bytu prislúchajú v suteréne dve pivnice, spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach a spoločných zariadeniach domu, na príslušenstve a spoluvlastnícky podiel k pozemku v podiele 649/10000. Bytový dom toho času nevlastní energetický certifikát.
Predáva sa bez zariadenia, v byte ostáva pôvodná kuchynská linka. Celkové mesačné náklady pre štvorčlennú rodinu predstavujú 178,- eur/mesiac (elektrina, plyn , fond opráv, SVB). Byt je kúpou voľný do jedného mesiaca.
Pri vážnom záujme neváhajte ma kontaktovať, rád Vám poskytnem doplňujúce informácie, zároveň naplánujeme spoločnú obhliadku.
LOKALITA: Obec Prakovce má plnú občiansku vybavenosť, je vzdialená 8 km od okresného mesta Gelnica s nákupným strediskom TESCO, FRESH a iné. Okolitá príroda umožňuje priestor pre turistiku a relax tak v letnom ako aj zimnom období.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-119090
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 13:18
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 13:18