Predaj trojizbový byt Poprad ul Štefánikova NOVOSTAVBA ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame exkluzívne na predaj nový trojizbový byt s balkónom v TOP lokalite v blízkosti centra Popradu. Byt sa nachádza v novostavbe bytového domu EDEN na ul. Štefánikova vzdialené cca 500 m od Aquacity Poprad. Byt je situovaný na juho-západ a nachádza sa n 2/11 poschodí. Celková plocha bytu je 46m² + 6 m² balkón a 1,5 m² pivnica vedľa bytu na poschodí. K bytu prislúcha spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach, spoločných zariadeniach a spoluvlastnícky podiel k pozemku o veľkosti 4572/443702.
DISPOZÍCIA BYTU:
Otvorená vstupná chodba, po ľavej strane sa nachádza kúpeľná s toaletou, rovno je kuchyňa prepojená s obývacou izbou z ktorej je vstup na balkón. Po pravej strane je detská izba a spálňa. Byt je prijemne útulný , slnečný, teplý a presvetlený.
STAV BYTU:
Pôvodný dvojizbový byt s rozlohou 46 m² bol prerobený na útulný trojizbový byt. V celom byte je laminátová podlaha okrem kúpeľne, kde je keramická dlažba a steny kúpeľne dotvára moderný dizajn dekoratívna omietka Marcopolo. V kúpeľni je sprchovací kút, umývadlo, toaleta a miesto na pračku. Kuchynská linka na mieru so zabudovanými elektrospotrebičmi - keramická varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, mikrovlna rúra, umývačka riadu, chladnička, digestor. Okná sú trojkomorové plastové so žalúziami. Bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere so zárubňami. Kúrenie s centrálnym zdrojom, cez panelové radiátory s individuálnou reguláciou a presným meraním spotreby.
NÁKLADY: Náklady pre 2-člennú rodinu sú 120 eur, (teplá voda, kúrenie, osvetlenie, fond opráv a upratovanie)
STAV BYTOVÉHO DOMU:
Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2020 , ma 11 poschodí, 2 výťahy a 65 parkovacích miest v podzemnej garáži bytového domu a na spevnených plochách pri bytovom dome. Vonkajšie parkovisko ktoré je výhradne len pre obyvateľov bytového domu je prístupne cez závoru, ovládané cez mobilnú aplikáciu a celý objekt je monitorovaný kamerovým systémom. Vstup do bytového domu je cez dva vchody a ovládaný audio vrátnikom. Základný stavebný materiál je monolit panel, ktorý je zateplený minerálnou vlnou 20cm. Priečky v bytovom dome sú stavané z tehly porotherm. Upratovanie spoločných priestorov je zabezpečené upratovacou firmou.
LOKALITA: Bytový dom sa nachádza na super mieste, v blízkosti centra mesta a termálneho kúpaliska Aquacity Poprad. Vedľa bytového domu je cyklistický chodník a rieka Poprad. Okresné mesto Poprad ma kompletnú občiansku vybavenosť a na okraji mesta je aj letisko.
CELKOVÉ HODNOTENIE: Príjemný, moderný a presvetlený byt v novostavbe je vhodný na trvale bývanie, pripadne na rekreáciu, alebo do prenájmu. Najväčšou výhodou je, že až na pár výnimiek sa predáva kompletne zariadený. BONUS: Vážení klienti, rád Vás budem sprevádzať celým procesom predaja od obhliadky až po jej odovzdanie, vrátane poskytovania BEZPLATNEJ pomoci pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nezávislého sprostredkovateľa.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-121717
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 2:05
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 2:05