Predaj trojizbový byt Piešťany ulLipová

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj trojizbový byt s loggiou v Piešťanoch vo veľmi dobrej lokalite na ul. Lipová. Byt v zateplenom bytovom dome o výmere 64m², nachádza sa na 3/3 poschodí bez výťahu, k bytu patrí aj pivnica 2,5m².
DISPOZÍCIA: vstupná chodba, obývacia izba s jedálenským stolom prepojená s kuchyňou s vstupom na loggiu, 2x izba, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovým kútom, práčkou a sušičkou.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: byt je po čiastočnej rekonštrukcii vymenené plastové okná, rozvody vody, odpadu, nová elektrika, optická sieť, plávajúce podlahy v celom byte, nová kúpelka a WC, balkón. Rekonštrukcia kuchyne vybavená modernými spotrebičmi: veľká americká chladnička, umývačka, práčka, sušička, rúra. Byt je veľmi priestranný a predáva sa kompletne zariadený.
BYTOVÝ DOM: tiché prostredie, elektrické odomykanie, kúrenie ústredné, vymenené vchodové dvere, vymenené stúpačky, nová strecha, fasáda a zateplenie. Bezproblémové parkovanie pred bytovým domom.
MESAČNÉ NÁKLADY: cca 180€.
LOKALITA: kompletná občianska vybavenosť ZŠ, MŠ, ihriská, nemocnica, potraviny, nákupné stredisko, pošta, centrum mesta (10 min. pešo), autobusová a železničná stanica (5 min. pešo)

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124783
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:44
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:44