Predaj trojizbový byt Piešťany so záhradkou a parkovacím státím ZNÍŽENÁ CENA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný 3 - izbový byt s loggiou v nízko podlažnom bytovom dome v meste Piešťany. Byt s výmerou 87m² sa nachádza na 4/4 poschodí bez výťahu a je orientovaný na východ/západ. K bytu patrí pivnica, malá záhradka, parkovacie státie priamo pred vchodom do bytového domu a možnosť dokúpiť garáž, ktorá je hneď vedľa bytového domu. V spoločných priestoroch sú k dispozícii 3 veľké miestnosti.
Dispozícia: veľká vstupná chodba, obývacia izba s východom na loggiu, kuchyňa, dve izby, kúpeľňa, samostatné WC a komora.
Byt prešiel postupne rekonštrukciou:
- plastové okná, bezpečnostné dvere, interiérové dvere, bytové jadro, nová kúpeľňa s vaňou, WC, nová kuchynská linka, nové rozvody vody a odpadu, plávajúce podlahy, byt kompletne vystierkovaný, vstavaná skriňa na chodbe, 2x satelit, optický internet.
Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou:
- zateplený dom, nová zateplená strecha, nová fasáda a vstupné dvere, výmena okien v spoločných priestoroch, spoločné priestory a schody majú novú dlažbu, bytový dom má vlastnú kotolňu.
Výhodou bytu je výborná poloha v tichej lokalite len kúsok od centra mesta, bezproblémové parkovanie pred vchodom a vlastná záhradka. V pešej dostupnosti 5 minút je Family nákupné centrum a Tesco. Na diaľnicu 2 minúty autom.
Kompletné mesačné náklady na prevádzku bytu sú 180€/4 osoby. Byt je bez tiarch a je kúpou voľný.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124761
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:37
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:37