Predaj trojizbový byt Partizánske Šípok EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj čiastočne zrekonštruovaný trojizbový byt v Partizánskom, mestská časť Šípok, ulica Horská, v príjemnom prostredí pod lesom. Celková plocha bytu je 59 m² + lodžia 3 m², nachádza sa na 7/8 poschodí panelového bytového domu s výťahom.
DISPOZÍCIA BYTU: vstupná hala spojená s priestrannou kuchyňou, samostatná nepriechodná izba, väčšia kúpeľňa s WC, obývačka, spálňa s východom na loggiu.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola upravená dispozícia bytu – odstránené jadro, vytvorená kuchyňa s veľkorysou pracovnou plochou, čiastočne vymenená elektroinštalácia, okná sú plastové so žalúziami. Na mieste pôvodnej kuchyne bola vybudovaná priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom, WC a s dostatkom miesta pre práčku aj pohyb v kúpeľni.
Bytový dom tiež prešiel rekonštrukciou – je zateplený, má novú fasádu, vchodové dvere na čip, vymenené stúpačky.
MESAČNÉ NÁKLADY: 160 € mesačne / 2 osoby, cca 20€ elektrina a cca 6€ plyn.
LOKALITA: bytový dom sa nachádza v príjemnej lokalite v blízkosti lesa, s dostatkom zelene a bohatou občianskou vybavenosťou. V pešej dostupnosti bytového domu sa nachádza materská a základná škola, 2x supermarket, zastávka MHD, kaviarne.
Pre najmladších obyvateľov je v blízkosti bytového domu vybudované detské ihrisko. Bytový dom je dobrým východzím bodom na prechádzky do prírody.
VÝHODY:
- pekný, svetlý byt do ktorého je možné sa ihneď nasťahovať, byt sa predáva so zariadením
- dobrá orientácia na dve svetové strany – obývačka a spálňa sú orientované na východ, takže noví majitelia môžu pozorovať východ slnka hneď po prebudení, izba a kúpeľňa sú orientované na západ s výhľadom na zeleň, spodný Šípok a Šimonovany
- dobrá občianska vybavenosť v blízkosti bytového domu,
- dostatok zelene v okolí
"Bývanie pre rodinu aj jednotlivcov v dobrej lokalite s množstvom zelene"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125053
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:10
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:10