Predaj trojizbový byt Partizánske Šípok EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pekný 3,5 izbový byt v Partizánskom, sídlisko Šípok, ulica Janka Kráľa s výmerou 72 m². Byt sa nachádza v panelovom bytovom dome na 5/8 poschodí.
DISPOZÍCIA: vstupná chodba (5,43 m²), samostatné WC (0,95 m²), kúpeľňa (2,49 m²), detská izba (10,13 m²), spálňa (11,97 m²), chodba do kuchyne a kuchyňa (11,19 m²) , polizba (5,85 m²), špajza (1,95 m²). Z kuchyne je výstup na loggiu (3,24 m²).
STAV NEHNUTEĽNOSTI: byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou vrámci ktorej boli vymenené plastové okná so žalúziami, urobené stierky, vymenené elektrické rozvody vo WC, kúpeľni a kuchynskom jadre, vymenený bytový rozvádzač s istiacimi prvkami. Jadro je murované, zrekonštruovaná bola aj kúpeľňa a WC. Kuchynská linka vyrobená na mieru so vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra, umývačka, mikrovlnná rúra, digestor). Interiérové dvere a obložky sú z masívu. Podlahy sú pokryté keramickou dlažbou (chodba, kuchyňa, WC, kúpeľňa, loggia) a plávajúcou podlahou (ostatné miestnosti). Loggiu je možné uzavrieť roletami, v loggi je k dispozícii elektrická zásuvka. K bytu patrí pivnica (3,5 m²).
BYTOVÝ DOM: je zateplený. Prebiehajú prípravné práce na výmenu výťahu. Nový výťah umožní bezbariérový prístup od vchodu bytového domu až do bytu.
VÝHODY: výhodou bytového domu je jeho poloha - nachádza sa v tichej, zelenej časti sídliska v ktorej nie je problém s parkovaním. Byt je zrekonštruovaný, príjemný, vhodný na našťahovanie, voľný ihneď.
MESAČNÉ NÁKLADY: aktuálne mesačné náklady sú 180€ pre 4-člennú rodinu (160€ správca bytového domu, 20€ elektrina).
LOKALITA: bytový dom sa nachádza v tichej, okrajovej časti sídliska Šípok s množstvom zelene. V blízkosti bytového domu sa nachádza MŠ, ZŠ, supermarkety, kaviareň, viaceré obchody a služby. Oproti bytovému domu sa nachádza zastávka MHD. V blízkosti bytového domu je novovybudovaná cyklotrasa. Pre deti je k dispozícii detské ihrisko a športová plocha vedľa bytového domu.
"Príjemný byt v kľudnej časti sídliska Šípok"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124940
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:46
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:46