Predaj trojizbový byt Nové Zámky kompletná rekonštrukcia atraktívna lokalita IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj krásny, slnečný a priestranný 3 – izbový byt s loggiou v atraktívnej lokalite mesta Nové Zámky sídlisko JUH. Kompletne zrekonštruovaný byt s rozlohou 73,21 m² sa nachádza na 5. poschodí/8 bytového domu s výťahom.
DISPOZÍCIA
Vstupná chodba, priestranná kuchyňa s kuchynskou linkou vo štýle vintage a zabudovanými spotrebičmi, obývačka, spálňa, detská izba s výstupom na loggiu, komora, kúpeľňa s rohovou vaňou a samostatná toaleta s umývadlom. K bytu prináleží pivnica.
TECHNICKÝ STAV
V byte prebehla v r. 2014 úplne kompletná rekonštrukcia, dispozícia bytu bola zmenená, čím vznikla priestranná kuchyňa s komorou a kúpeľňa. Menená bola elektroinštalácia, vodoinštalácia, rozvody plynu, radiátory, plastové okná so žalúziami, interiérové dvere so zárubňami, kuchynská linka na mieru, laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou, obklady, sanita. Na rekonštrukciu boli použité kvalitné materiály a celý byt vytvára atmosféru moderného bývania s vintage prvkami.
BYTOVÝ DOM
V bytovom dome takisto prebehla rekonštrukcia – zateplenie, moderný výťah, nová dlažba na medziposchodiach a schodoch, plastové okná, stupačky, vstupné dvere, DEK systém, schránky, zvončeky. Vchod je čistý, udržiavaný s bezproblémovými a nápomocnými susedmi.
Priemerné mesačné náklady na bývanie pre trojčlennú rodinu sú vo výške cca 250 eur. Nehnuteľnosť je vo vlastníctve 1 majiteľa nie je zaťažená žiadnymi ťarchami, ktoré by obmedzovali predaj a k dispozícii po dohode.
LOKALITA
Lokalita patrí medzi najvyhľadávanejšie v Nových Zámkoch, k dispozícii je kompletná občianska vybavenosť, centrum mesta je vzdialené cca 15 min. pešou chôdzou.
VÝHODY
- atraktívna lokalita
- atypický byt s výbornou dispozíciou a orientáciou na svetové strany
- okamžite obývateľný bez akýchkoľvek ďalších investícií
- priamo vo vchode býva domový dôverník, ktorý je vždy k dispozícii
- bezproblémové parkovanie
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri, prípadne Vám vieme zabezpečiť najvýhodnejší hypotekárny úver (viac na našej webovej stránke - haloreality.sk).
"...váš nový domov v atratívnej lokalite"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125515
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:51
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:51