Predaj trojizbový byt Nové Zámky Juh kompletná rekonštrukcia

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj krásny a slnečný 3 – izbový byt s loggiou vo vyhľadávanej lokalite mesta Nové Zámky sídlisko JUH. Kompletne zrekonštruovaný byt s rozlohou 61,37 m² sa nachádza na 6. poschodí/8 bytového domu s výťahom.
DISPOZÍCIA
Vstupná chodba, kuchyňa prepojená s obývacou časťou, 2 priechodné izby (z jednej je výstup na priestrannú loggiu so striežkou) kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatná toaleta. K bytu prináleží pivnica.
TECHNICKÝ STAV
V byte prebehla úplne kompletná rekonštrukcia, dispozícia bytu bola zmenená, čím sa zväčšil priestor murovaného jadra a prepojila sa kuchyňa s obývačkou. Menená bola elektroinštalácia, plastové okná so žalúziami, interiérové dvere so zárubňami, kuchynská linka na mieru, laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou, znížené sadrokartónové podhľady s bodovým osvetlením,obklady, sanita, bezpečnostné vstupné dvere ADLO.
BYTOVÝ DOM
V bytovom dome takisto prebehla rekonštrukcia – zateplenie, moderný výťah, plastové okná, stupačky, vstupné dvere, schránky, zvončeky. Vchod je čistý, udržiavaný s bezproblémovými a nápomocnými susedmi.
Priemerné mesačné náklady na bývanie pre trojčlennú rodinu sú výška cca 120 eur/1 osobu. Nehnuteľnosť je vo vlastníctve 1 majiteľa nie je zaťažená žiadnymi ťarchami, ktoré by obmedzovali predaj a k dispozícii po dohode.
LOKALITA
Lokalita patrí medzi najvyhľadávanejšie v Nových Zámkoch, k dispozícii je kompletná občianska vybavenosť, centrum mesta je vzdialené cca 10 min. pešou chôdzou.
VÝHODY
- okamžite obývateľný byt bez akýchkoľvek ďalších investícií
- pokojná lokalita s bezproblémovým parkovaním
- vnútorný byt – nízke režijné náklady na bývanie
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
"... byt s kompletnou rekonštrukciou za skvelú cenu"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125575
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:49
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:49