Predaj trojizbový byt Nitra Chrenová pri Brezovom háji

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj veľký trojizbový byt 75m² v lukratívnej časti mesta Nitra, sídlisko Chrenová I, pri Brezovom háji. Byt sa nachádza na 1. poschodí v 4 poschodovej bytovke bez výťahu.
DISPOZÍCIA:
Vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou, samostantné WC, detská izba, obývacia izba s balkónom, spálňa, kuchyňa s jedálenským kútom a veľká špajza v dvoch miestnstiach. Na prízemí bytovky je k dispozícii plechový úložný priestor.
ORIENTÁCIA:
Balkón, obývačka a kuchyňa je orientovaná na sever, s výhľadom smerom na Zobor a izby na juh.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Nehnuteľnosť prešla kompletnou rekonštrukciou. Sú spravené stierky, rozvody vody, elektriky a murované bytové jadro. Taktiež sú tu už plastové okná, sieťky, vstavané skrine v chodbe aj vo WC, kuchynská linka, plávajúce podlahy, dvere a bezpečnostné vchodové dvere. Byt môže zostať čiastočne zariadený.
BYTOVÝ DOM:
Bytový dom má novú strechu, zvončeky a je zateplený. Nachádza sa v skvelej lokalite, len pár minút napešo do centra mesta, v tesnej blízkosti je škôlka, Základná škola Nábrežie mládeže, dopravné a detské ihrisko, obchodné centrá MAX, N Centro, Promenáda, potraviny, posilovňa, MHD zástavky... to všetko máte na dosah a hlavne v oblasti plnej zelene, s peknými prechádzkami či športovými aktivitami v Brezovom háji alebo popri rieke.
MESAČNÉ NÁKLADY:
Zálohové platby pre 4 osoby sú 300 euro. Byt je vhodný ponúknuť na nájom v cene cca 700 eur.
NÁZOR MAKLÉRA: Byty v tejto lokalite sú najvyhľadávanejšie, preto dlho neváhajte a rezervujte si obhliadku.
"Mať byt v skvelej lokalite je ozajstná výhra..."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124677
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:15
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:15