Predaj trojizbový byt Nitra Chrenová Za Humnami

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj výnimočne pekne a zaujímavo zrekonštruovaný trojizbový byt v Nitre časť Chrenová ulica Za Humnami. Obytná plocha bytu je 73m² a predáva sa spolu s veľkou pivnicou 8 m². Byt sa nachádza na 4/4 poschodí v bytovom dome bez výťahu.
DISPOZÍCIA:
V byte sa nachádzajú 2 toalety, 3 nepriechodné izby, kuchyňa, komora/šatník. Vstupná chodba je dômyselne prepojená s kuchyňou, ktorá má krásny otvorený priestor spojený s jedálňou a zadnou časťou, ktorá sa dá využívať ako obývačka. Prvá toaleta sa nachádza hneď pri vstupných dverach, druhá pri kúpeľni so sprchovým kútom. Ďalej je tu samostaná spálňa, detská izba a obývacia izba s priestranným balkónom s úchvatným výľadom priamo na Zobor. Dodatočný úložný priestor vás poteší v komore, ktorá sa nachádza mezdi izbami.
ORIENTÁCIA:
Balkón, obývačka a kuchyňa je orientovaná na severozápad a izby na juhovýchod.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Pred 5 rokmi bola realizovaná kompletná rekonštrukcia: nová elektroinštalácia, stierky, plávajúce podlahy, dlažby, interiérové dvere, zárubne, plastové okná so sieťkami, sadrokartónové znížené stropy so zabudovanými svetielkami, kuchynská linka s elektrickou varnou doskou a teplovydušnou rúrou.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125484
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:19
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:19