Predaj trojizbový byt Nitra Chrenová Nábrežie mládeže ZNÍŽENÁ CENA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj veľký trojizbový byt 75 m², v lukratívnej časti mesta Nitra, sídlisko Chrenová I, Nábrežie mládeže. Byt sa nachádza v kľudnej lokalite s bezproblémovým parkovaním na 3. nadzemnom podlaží v 4 poschodovej bytovke bez výťahu.
DISPOZÍCIA:
Vstupná chodba, samostatné WC, detská izba (pracovňa), prechodná obývacia izba, spálňa s balkónom, kuchyňa spolu s jedálenským kútom, kúpeľňa, technická miestnosť a špajza. Na prízemí bytovky je k dispozícii kobka.
ORIENTÁCIA:
Obývačka a kuchyňa je orientovaná na sever. Izby a balkón na juh.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Bytový dom je už zateplený, má plastové okná, žalúzie, sieťky, nové schránky a bezpečnostné vchodové dvere. Byt má v izbách drevené parkety, v kuchyni linoleum, zánovnú kuchynskú linku a v chodbe vstavané skrine. Jadro je pôvodné, umakartové. Za jedálňou je veľká technická miestnosť so zabudovanými skriňami a policami, čo vytvára skvelý úložný priestor. A navyše je k dispozícii ďalšia samostatná špajza. Byt môže v prípade záujmu zostať zariadený.
LOKALITA:
Nachádza sa v skvelej lokalite, len pár minút na pešo do centra mesta. V tesnej blízkosti je škôlka, Základná škola Nábrežie mládeže, dopravné a detské ihrisko, obchodné centrá (MAX, N Centro, Promenáda), potraviny, posilovňa, MHD zástavky. Všetko je tu na dosah a hlavne v oblasti plnej zelene, s peknými prechádzkami či športovými aktivitami popri rieke.
NÁZOR MAKLÉRA: Byt v skvelej lokalite a navyše za skvelú cenu. Určite odporúčam vidieť, preto neváhajte a dohodnite si obhliadku.
.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125513
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:48
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:48