Predaj trojizbový byt Liptovský Hrádok Hradná ZNÍŽENÁ CENA IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj trojizbový byt nachádzajúci sa v peknom prostredí na Hradnej ulici v Liptovskom Hrádku . Byt sa nachádza na 2. poschodí zatepleného bytového domu. Podlahová plocha bytu je 67 m², + k bytu prislúchajú 2 pivnice v suteréne bytového domu .
Byt má ústredné kúrenie na plyn, zrekonštruovanú kúpeľňu a elektroinštaláciu v celom byte, osadené plastové okná so žalúziami . V obývacej izbe , spálni a kuchyni je položená plávajúca podlaha , v menšej izbe drevené parkety. Každý byt má k dispozícii vlastný komín, do ktorého si viete napojiť krb, či menšie kachle. V tomto byte sa komín nachádza v obývacej izbe.
Dispozícia bytu:
- zo vstupnej chodby sa vchádza do obývacej miestnosti , ktorá je spojená s kuchyňou. V rámci kuchynskej linky je spravený vstup do menšej špajze. Cez kuchyňu sa prechádza do menšej izby. Z obývačky sa vychádza na balkón.Celý byt je orientovaný na východ,
Bytový dom je vybavený elektronickým vrátnikom a je umiestnený v tichej lokalite, V tesnej blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Parkovanie je voľné pri bytovom dome.
Chcete bývať v byte s výhodami rodinného domu alebo hľadáte byt na Liptove ako investičnú príležitosť, prípadne na dovolenkové ubytovanie?

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-121937
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 8:15
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 8:15