Predaj trojizbový byt Gelnica Záhradná EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Na predaj slnečný trojizbový byt, v okresnom meste Gelnica, v tichej vyhľadávanej lokalite na Záhradnej ulici, v OV, orientovaný na juh-sever.
DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:
- pozostáva z priestrannej vstupnej chodby,
- kuchyne s kuchynskou linkou a plynovým sporákom s elektrickou rúrou,
- z troch izieb, každá so samostatným vchodom,
- pôvodné bytové jadro - kúpeľňa s vaňou,
- samostatné WC.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Ponúkaný byt je priestranný, po čiastočnej rekonštrukcii, vkusne upravený, nachádza sa v panelovom bytovom dome s výťahom, s loggiou, na 3/4 poschodí, loggia je upravená, po rekonštrukcii. V byte sú vymenené plastové okná, v izbách plávajúce podlahy, na chodbe a v kuchyni keramická dlažba, v kúpeľni, vo WC podlahová guma. Nové omietky, vstupná predsieň obložená z časti drevom, bezpečnostné vchodové dvere do bytu.
Celková podlahová plocha bytu bez plochy loggie predstavuje cca 70,18 m², k bytu
prislúcha pivnica, spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach a spoločných
zariadeniach domu, na príslušenstve a spoluvlastnícky podiel k pozemku v podiele
586/10000. V bytovom dome sú vymenené stúpačkové rozvody, bytový dom je zateplený, nová fasáda a strecha, plastové vchodové dvere do bytového domu s čipom.
Bytový dom toho času nevlastní energetický certifikát.
OSTATNÉ ÚDAJE:
Predáva sa čiastočne zariadený, v byte ostáva kuchynská linka, nábytok v predsieni, v dvoch izbách vstavané skrine, rep. podľa dohody so záujemcom. Byt ponúka riešenie rekonštrukcie bytového jadra podľa vlastných predstáv. Celkové mesačné náklady pre trojčlennú rodinu toho času predstavujú 250,- eur/mesiac (spolu - elektrina, plyn , rozhlas, fond opráv, SVB). Byt je bez tiarch, kúpou voľný, dohoda na cene možná. V rámci bytového domu je spoločná kočikáreň, práčovňa a sušiareň.
Pri vážnom záujme neváhajte ma kontaktovať, rád Vám poskytnem ďalšie doplňujúce informácie, zároveň naplánujeme spoločnú obhliadku.
LOKALITA: V Gelnici sa nachádza nákupné stredisko TESCO, FRESH a iné. Okolitá príroda umožňuje priestor pre turistiku a relax tak v letnom ako aj zimnom období.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124994
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:57
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:57