Predaj trojizbový byt Donovaly apartmánový dom Spiežovec EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

V prírode, pri lyžiarskom stredisku, vo vyhľadávanej lokalite ale predsa domáce prostredie a pohodlie......tak tento apartmánový byt je presne pre vás
Ponúkame na predaj trojizbový mezonetový apartmánový byt v apartmánovom dome Spiežovec na Donovaloch.
Byt prešiel rekonštrukciou približne pred siedmimi rokmi.
Dispozícia bytu je riešená na dvoch podlažiach s ktorých na spodnom podlaží, ktoré sa nachádza na 4.poschodí bytového domu je obývací priestor s kuchyňou a kuchynským kútom, spálňa zo vstupom na terasu,chodba, technická miestnosť a kúpeľňa s WC s bidetom. Z obývacej miestnosti sa drevenými schodmi dostanete do druhej plnohodnotnej spálne s výmerou 13 m² a oknom.
K bytu prislúcha pivnica.
Byt sa predáva kompletne zariadený podľa fotodokumentácie.
Súčasťou apartmánového domu je reštaurácia a 24 hodinová služba. Možnosť zabezpečenia aj upratovania v prípade prenájmu.
Pred domom sú vybudované detská ihriská, altánok s ohniskom na grilovanie a opekanie- práve pre tieto benefity je byt vhodný pre rodinné pobyty.
Všeobecne lokalita je známa veľkým množstvom voľnočasových aktivít. Donovaly sú atraktívne nielen pre zimné športy ako lyžovanie, ale aj skvelým východiskovým bodom pre turistiku. V blízkosti sa nachádzajú lyžiarske vleky, lanovka, Habakuky, Donovalkovo, cyklotrasy, bobová drahá. Paraglidingoví nadšenci sa môžu vyviesť lanovkou na Novú hoľu, z ktorej si užijú prelet nad Donovalmi.
Neváhajte ma kontaktovať, ak by ste mali akékoľvek otázky alebo by ste si chceli dohodnúť obhliadku.
"Chcete mať investičnú nehnuteľnosť - tak táto ponuka je pre Vás "

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-121782
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:16
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:16