Predaj trojizbový byt Donovaly ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj luxusný trojizbový byt so zariadením, s krbom, s loggiou a garážovým státím v bytovom dome TRIANGEL na Donovaloch priamo pri lanovkách a zjazdovkách lyžiarskeho strediska PARK-SNOW Donovaly, časť Záhradište. Priestranný a slnečný byt s orientáciou na juhovýchod a juhozápad má rozlohu 90,64 m² + loggiu o veľkosti 34,6 m² a nachádza sa na 2. poschodí trojposchodového bytového domu. K bytu prislúcha pivnica a dve garážové státia v suteréne bytového domu.
DISPOZÍCIA:
byt pozostáva z chodby, z ktorej je vstup do dvoch izieb, do toalety, do kúpeľne a otvorený vstup do obývacej izby spojenej s jedálenským a kuchynským kútom.
VYBAVENIE BYTU (ako vidíte na fotografiách):
* v bukovej kuchynskej linke sa nachádza vstavaná chladnička a samostatná vstavaná mraznička, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica, odsávač pár, vstavaná sklokeramická varná doska a grilovacia varná doska
* vykurovanie riešené elektrickými radiátormi s automatickým termostatom
* na podlahách položené koberce okrem dlažby vo vstupnej chodbe, kúpeľni, toalete a pri kuchynskej linke
* stropný kazetový drevený obklad v obývacej miestnosti a v chodbe
* obývacia izba - akumulačný kozub s krbovou vložkou, kožená sedacia súprava, konferenčný stôl, televízor, reproduktor, nábytková zostava pod TV, bukový jedálenský stôl so 4 koženými stoličkami
* obidve izby vybavené nábytkom - manželské postele s nočnými stolíkmi, vstavané skrine, stôl, stolička a komoda
* chodba zariadená vešiakovou stenou a skrinkami
* kúpeľňa - dve umývadlá vstavané v skrinke, zrkadlová zostava s poličkami, sprchový kút s presklenými dvierkami, rebríkový radiátor, práčka so sušičkou, el. bojler na ohrev TÚV, podlahové el. vykurovanie
BYTOVÝ DOM:
* postavený v roku 2009 zo železobetónovej nosnej konštrukcie, steny sú tehlové
* zateplený
* vybavený výťahom a elektrickým vrátnikom
* trojposchodový s dvomi suterénnymi podlažiami, kde sa nachádzajú pivnice a garážové státia
* vchod do garáže a rampa pred vchodom je na diaľkové ovládanie
LOKALITA je ideálna na trávenie dovolenky nielen v zime, ale počas celého roka. Okrem zimných radovánok, ku ktorým patrí na Donovaloch aj klzisko a jazda psím záprahom, môžete si tu v teplejších mesiacoch užiť turistiku, cyklistiku, paragliding, či bohatú ponuku atrakcií pre celú rodinu. Nachádza sa tu rozprávková dedina Habakuky, detské mestečko Donovalkovo, bike park a Fun Aréna, ktorá poskytuje zábavu na tobogánovej bobovej dráhe, na elektrokolobežkách, v lanovom parku, v Myšiačikovom vodnom parku a na trampolínach. V 15 km vzdialenej Liptovskej Osade si môžete vyskúšať zdolať ferattu Dve veže alebo sa zrekreovať vo vodnom svete a wellnesse rezortu GOTHAL.
VÝHODY:
* bytový dom sa nachádza priamo pri zjazdovkách známeho lyžiarskeho strediska
* pri prenájme bytu môžete využívať prevádzkové služby
* byt má v suteréne 2 vlastné garážové státia a vedľa nich vlastnú pivnicu, ktorú môžete využívať na odkladanie lyží, bicyklov a pod.
NÁZOR MAKLÉRA:
Luxusne priestranný a svetlý byt ma očaril hneď na prvý pohľad. Pozdĺž jeho dvoch strán má umiestnenú loggiu, na ktorú môžete vstúpiť z ktorejkoľvek izby. Z lodžie máte v zime nádherný výhľad na zasnežené zjazdovky lyžiarskeho strediska, v lete zas na zatrávnené svahy a Starohorské vrchy. Manžela najviac zaujal zabudovaný krb a veľké presklené steny. Byt je kompletne vybavený a zariadený a pôsobí veľmi príjemne. "Investičný 3-izbový byt s loggiou a garážou na lyžiarskom svahu na Donovaloch"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125444
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:55
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:55