Predaj trojizbový byt Donovaly Apartmánový dom Triangel NOVOSTAVBA ZNÍŽENÁ CENA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj kompletne zariadený a vybavený 3 izbový byt, novostavba, 110m², na prízemí s výhľadom na Novú Hoľu a veľkou terasou, ktorá má 10m².
Byt sa nachádza na Donovaloch v Apartmánovom dome Triangel a má priamy vstup na svah Záhradište - Park Snow Donovaly.
Byt má priestrannú vstupnú chodbu, kde je skriňa s posuvnými dverami. V obývačke sa nachádzajú 2 pohodlné, veľké gauče, čitateľský kútik s koženou pohovkou, jedálenský stôl so stoličkami, ale aj elektrický krb s možnosťou rýchleho ohrevu.
Kuchyňa je kompletne zariadená a vybavená, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, teplovzdušná rúra, indukcia, mikrovlnka, digestor s odsávaním a kávovar + iné malé spotrebiče.
Byt má 2 spálne, v každej je manželská posteľ, úložné priestory. V jednej je poschodová posteľ a v druhej je rozkladacia pohovka. V spálni je aj infrasauna s terapiou svetla ako aj veľké skrine, ktoré sa dajú zamknúť a slúžia ako mini sklad.
V kúpeľni je sprchovací kút, dvoj umývadlo so skrinkou, práčka, elektrický radiátor a kotol na teplú vodu na 180l. WC je samostatné - geberit.
V celom apartmáne je podlahové kúrenie vďaka ekologickým infrapanelom ovládané cez termostat, ktoré sa dá ovládať aj na diaľku cez aplikáciu, takže si môžete pred príchodom zakúriť, v kúpeľni a WC je dlažba. V byte sú plastové okná.
Na terase je umelá tráva, jedálenský stôl pre 4 osoby, kútik na kávu a veľké hojdacie kreslo na oddych. V apartmáne je káblová TV. Všetky TV sú SMART, 55palcová v obývačke a 43 v spálňach. Wifi je zabezpečená z Profi netu.
K bytu prislúcha aj samostatné parkovacie miesto vo vnútornej vyhrievanej garáži, 10m², a pred parkovacím miestom je uzamykateľná pivnica na odkladanie lyží, sánok. Parkovacie miesto je v cene.
Správcovská spoločnosť zabezpečuje v rámci správy letnú aj zimnú údržbu okolo domu, ako je kosenie trávy, odhŕňanie snehu a opravy. Apartmán sa predáva presne ako je na fotkách. Výhodný ako investícia s možnosťou komerčného prenájmu, kde sa dá pokračovať v zabezpečení služieb ako je správa a odovzdávanie apartmánu, upratovanie/práčovňa. Apartmán je veľmi obľúbený medzi hosťami.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124465
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:34
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:34