Predaj trojizbový byt Donovaly Apartmán Residence Hotel ZNÍŽENÁ CENA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj kompletne zariadený a vybavený trojizbový byt, na 6.poschodí s krásnym výhľadom Novú Hoľu a veľkou terasou, ktorá má 20m². Apartmán sa nachádza na v štvorhviezdičkovom apartmánovom dome Rezidence Hotel a má 120m².
Byt má priestrannú vstupnú chodbu, kde je skriňa s posuvnými dverami. V obývačke sa nachádzajú dve pohodlné veľké sedačky, čitateľský kútik s koženou pohovkou, jedálenský stôl so stoličkami, ale aj elektrický krb s možnosťou rýchleho ohrevu.
Kuchyňa je kompletne zariadená a vybavená - chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, teplovzdušná rúra, mikrovlnka, digestor s odsávaním a kávovar + iné malé spotrebiče.
Byt má podkrovné 2 spálne. V jednej je manželská posteľ spolu s rozkladacou pohovkou. V druhej spálni je japonské spanie, čo sú dve manželské postele na zemi vo výške rámu čo je cca 15cm, spolu so skriňou, ktorá sa dá zamknúť a slúžia ako minisklad.
V kúpeľni je veľká vaňa, dvoj umývadlo so skrinkou, práčka, elektrický radiátor. WC je samostatné - gebrit a umývadlo.
V celom apartmáne sú radiátory, ktoré sa dajú ovládať aj na diaľku cez aplikáciu, takže si môžete pred príchodom zakúriť. V apartmáne je plávajúca podlaha v kúpeľni a WC je dlažba.
V byte sú plastové okná. Na terase je umelá tráva, jedálenský stôl, veľké hojdacie kreslo na oddych. Sú dva vstupy na terasu cez veľkoformátové posuvné dvere.
V apartmáne je káblová TV. Všetky TV sú SMART, 65palcová v obývačke a 43 v spálňach. Wifi je zabezpečená z Profinetu v rámci celého hotela. K bytu prislúcha aj uzamykateľná skrinka na odkladanie lyží, sánok v lyžiarni, čo je hneď pri vchode.
Správcovská spoločnosť zabezpečuje v rámci správy letnú aj zimnú údržbu okolo domu, ako je kosenie trávy, odhŕňanie snehu a opravy.
Apartmán sa predáva presne ako je na fotkách. Výhodný ako investícia s možnosťou komerčného prenájmu, kde sa dá pokračovať v zabezpečení služieb ako je správca na odovzdávanie apartmánu, upratovanie/práčovňa. Apartmán je veľmi obľúbený medzi hosťami.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124463
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:34
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:34