Predaj trojizbový byt Donovaly Apartmán Residence Hotel + Garáž 22m² NOVOSTAVBA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na na predaj trojizbový slnečný, moderný a priestranný apartmán v lyžiarskom stredisku Park Snow Donovaly. Apartmán sa nachádza v štvorhviezdičkovom apartmánovom dome Rezidence Hotel na treťom poschodí o rozlohe 86m² s balkónom orientovaným na lyžiarske stredisko Záhradište. Celková plocha apartmánu je 86m². Apartmán je zariadený v súčasnom štýle, s kvalitným nábytkom, spotrebičmi a dekoráciami a ponúka výhľad na okolité hory a lyžiarske stredisko.
DISPOZÍCIA:
Byt má dve spálne s veľkými manželskými posteľami, obývačku prepojenú s modernou kuchyňou a spotrebičmi, kúpeľňu so sprchovým kútom a WC, priestornú chodbu so šatníkom a vstavanou skriňou, kde sa nachádza práčka, bojler a elektrický kotol. Všetko je zariadené vkusne a prakticky, s dôrazom na kvalitu a funkčnosť. Kúrenie je zabezpečené elektrickým kotlom, ktorý je ovládaní na diaľku. ( v byte sú radiátory ).
Apartmán má aj priestranný balkón s výhľadom na okolitú prírodu. Je to ideálne miesto na oddych, relax a vychutnávanie si krásy horskej scenérie.
K apartmánu prislúcha aj garáž na -druhom poschodí o rozlohe 22 m². Je to veľká výhoda, pretože zabezpečuje bezpečné parkovanie auta aj odkladanie lyží, bicyklov alebo iného športového vybavenia. Garáž je tiež chránená pred poveternostnými vplyvmi a umožňuje pohodlný prístup do apartmánu.
VÝHODY:
Apartmán je priestranný, moderne zariadený a plne vybavené kuchyňou, kúpeľňou, TV a Wi-Fi. Kompletná rekonštrukcia apartmánu v roku 2021 - elektrika, voda, stierky, podlahy, dlažby, kuchynská linka a nábytok v celom apartmáne na mieru. V kuchyni je nová kuchynská linka s modernými spotrebičmi
MESAČNÉ NÁKLADY:
Správcovská spoločnosť - 226 EUR
LOKALITA:
Lokalita všeobecnej e známa veľkým množstvom voľnočasových aktivít. Donovaly sú atraktívne nielen pre zimné športy ako lyžovanie, ale aj skvelým východiskovým bodom pre turistiku. V blízkosti sa nachádzajú lyžiarske vleky, lanovka, Habakuky, Donovalkovo, cyklotrasy, bobová drahá. Paraglidingoví nadšenci sa môžu vyviesť lanovkou na Novú hoľu, z ktorej si užijú prelet nad Donovalmi.
Donovaly ponúkajú nielen športové a rekreačné možnosti, ale aj kultúrne a prírodné pamiatky, ako napríklad drevený kostolík, pamätník SNP, Vlkolínec alebo Nízke Tatry.
Tento apartmán je ideálny pre rodinu, ktorá hľadá pohodlie, kvalitu a blízkosť k lyžiarskemu stredisku Donovaly.
NÁZOR MAKLÉRA:
Ide o veľmi zaujímavú ponuku. Apartmán je harmonicky vyladený, moderne zariadený a nachádza v atraktívnej a žiadanej oblasti pre lyžovanie, turistiku a cyklistiku. Je blízko k lyžiarskemu stredisku Park Snow Donovaly, kde sa dajú využiť zimné a letné športy, je to výborná investícia aj na prenajímanie.
PRÍDŤE NA OBHLIADKU:
Páči sa Vám tento apartmán? Príďte na obhliadku, je to jednoduché. Máte tri možnosti, ako na to.
Zavolajte mi na číslo +421 905 806 395, napíšte mi SMS, alebo pošlite mail - marianhalabuk@haloreality.sk
Osobne Vám ho ukážem a zodpoviem na otázky, ktoré Vám môžu uľahčiť proces v rozhodnutí.
"Investičná ponuka - 3izbový apartmán s parkovaním v garáži"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124464
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:34
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:34