Predaj trojizbový byt Brezno

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt v Brezne, v blízkosti centra mesta, výmera 77,40m² . Nachádza sa na 3 poschodí tehlového štvorpodlažného bytového domu na ulici Sládkovičová. Bytové domy v tejto časti mesta sú obklopené zeleňou, ktorá obyvateľom vytvára pokojné a pekné prostredie pre život. V blízkosti bytového domu je niekoľko obchodných centier, reštaurácie, športové centrum, školy a škôlka. Zastávka autobusu v tesnej blízkosti umožňuje využiť mestské spoje do nemocnice a všetkých zariadení kompletnej občianskej vybavenosti zodpovedajúcej potrebám ľudí v meste.
Byt je pekne presvetlený, svetlo je prítomné vo všetkých jeho častiach a to vďaka orientácií východ - západ. Staršia rekonštrukcia z roku 2012 obsahovala čiastočnú výmenu elektrických a vodovodných rozvodov, výmenu plastových okien, vstupných a interiérových dverí, povrchové opracovanie pekne zachovalej parketovej dlažby, čiastočne nové stierky, renováciu kúpeľne a čiastočnú kuchyne. Nový balkón prístupný z obývacej izby je orientovaný na juhozápad. K dispozícií je aj parkovacie miesto v tesnej blízkosti vchodu do domu a dve pivnice. Byt pozostáva zo vstupnej chodby tvaru L, kúpeľne z vaňou, samostatného WC a komory. Priamym vstupom z chodby vojdete do veľkej kuchyne, z ktorej je prístupná izba a do obývačky z výhľadovým balkónom, ktorá sprístupňuje spálňu orientovanú do parku. K dispozícií sú tri izby, dve sú orientované na juhozápad, jedna spolu z kuchyňou sú orientované na východ.
Obytný dom je udržiavaný z vlastnou plynovou kotolňou, strecha, stupačky a termoizolačný náter obvodových tehlových múrov bol prevedený pri dávnejšej rekonštrukcii. Súčasťou údržby domu je upratovacia služba spoločných priestorov.
Medzi najväčšie výhody tohto bytu patrí jeho rozumné usporiadanie, svetlo vo všetkých jeho častiach po celý deň, dobrá lokalita, rýchly prístup do všetkých častí centra mesta i na hlavný ťah do Banskej Bystrice, prístupná kompletná občianska vybavenosť z bezproblémovým parkovaním v dobrej a slušnej štvrti.
Mesačné náklady cca 280 €,-.
"Predaj 3 izbového bytu v blízkosti centra mesta Brezno na Sládkovičovej ulici"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125576
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:51
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:51