Predaj trojizbový byt Bratislava Podunajské Biskupice Hronská EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE na predaj Vám ponúkame svetlý, priestranný, trojizbový byt situovaný v lokalite s množstvom zelene, na Hronskej ulici, v mestskej časti Podunajské Biskupice.
Byt sa nachádza na 5p./8p. v zateplenom panelovom bytovom dome s výťahom.
Podlahová plocha bytu je 66,16 m² ( vrátane 1,25 m² pivničnej kobky) + 3,5 m² lodžia.
Vykurovanie je ústredné. Orientácia bytu je na dve svetové strany: izby sú orientované na východnú stranu, obývacia miestnosť a kuchyňa sú orientované na západnú stranu.
DISPOZÍCIA: vstupná chodba, kuchyňa, obývacia miestnosť s východom na lodžiu, dve izby, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: celý byt s výnimkou jednej izby prešiel rekonštrukciou, kde bola vymenená elektroinštalácia, urobené boli tiež stierky, maľovka, zrekonštruovaná bola kuchyňa s kuchynskou linkou, kúpeľňa a toaleta. Osadené sú 3-komorové plastové okná s vnútornými žalúziami. Podlaha v obývacej miestnosti bola menená za plávajúcu, v ostatných miestnostiach ostala pôvodná gumená podlaha. Vchodové dvere sú bezpečnostné.
BYTOVÝ DOM: bol skolaudovaný v r.1976, konštrukcia je panelová, a od roku 2010 prešiel dom postupne kompletnou rekonštrukciou- zateplenie, zrekonštruovaná bola strešná krytina, vymenený bol výťah, stúpacie rozvody, pred pár mesiacmi boli vymenené aj komplet rozvody plynu a kanalizácie. Bytový dom disponuje dvomi vstupnými bránami pričom jedna je na čip a druhá na kľúč.
PARKOVANIE: je možné v okolí bytového domu.
MESAČNÉ NÁKLADY: pre 3 osoby sú vo výške: 164€/ správca / + 22€ elektrika/plyn.
Zariadenie a vybavenie je na dohode s majiteľom.
LOKALITA: ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti domu sa nachádzajú potraviny Terno, základná škola, materská škola, gymnázium, fitness, zastávka MHD.
V pešej dostupnosti sú aj obchody Billa, Lidl, Tesco a nákupné centrum HRON s ďalšími obchodmi a službami.
Výhodou je aj rýchle napojenie na diaľničný obchvat D1 a D4. Pre nadšencov športu sú dostupné rôzne športoviská ako aj neďaleko vzdialená cyklotrasa.
"Priestranný, trojizbový byt situovaný v lokalite s množstvom zelene"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125482
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:13
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:13