Predaj trojizbový byt Bratislava Dúbravka Agátova NOVOSTAVBA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3 izbový apartmán na prízemí novostavby.
Nachádza sa na prízemí 10 ročného obytného domu. Celková plocha je 56,75 m². Priestor pozostáva z troch obytných miestností, z čoho jedna obsahuje kuchyňu, kúpeľne so sprchou a WC. Je orientovaný na dve svetové strany, sever a juh. Vstup je zo severnej strany.
DISPOZÍCIA BYTU:
Cez vstupné plastové dvere sa vchádza hneď do jednej z miestností. Z tejto miestnosti sa dá prejsť jednými dverami do kúpeľne a WC alebo druhými dverami ďalej do kuchyne spojenej s obývačkou a ďalšej miestnosti.
VYBAVENIE BYTU:
Byt má plastové okná, v celom byte sú plávajúce laminátové podlahy, v kúpeľni a WC je dlažba. Interiérové dvere sú drevené – presklené. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom, umývadlom so skrinkou a zrkadlom. Kúrenie je vlastné riešené plynovým kotlom zaveseným v obývačke pri dverách. Radiátory sú vybavené štandardne termostatickými hlavicami. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou s elektrickou varnou doskou, ktorá je však prasknutá.
BYTOVÝ DOM:
Bytový dom je zateplená 10 ročná novostavba. Parkovanie pri bytovom dome sa dá zakúpiť. Tiež disponuje garážou s možnosťou zakúpiť parkovacie miesto.
V blízkosti domu sa nachádza obchodné centrum Dubrawa, Tesco, detské ihrisko. Mestská časť Dúbravka poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, sieť obchodov, poštu, zdravotnícke stredisko, škôlky, školy.
Rýchla dostupnosť autom na diaľnicu.
VÝHODY:
- v dobrej lokalite
- vhodný aj na prenájom
- skvelá občianska vybavenosť
- les v blízkosti, turistika, cykloturistika, vyhliadka na Devínskej Kobyle

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-118484
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:23
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:23