Predaj trojizbový byt Bošany terasa záhrada 2 parkovacie miesta NOVOSTAVBA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj posledný voľný veľkometrážny trojizbový byt s rozlohou 80 m², s terasou, záhradou a 2 parkovacími miestami v obci Bošany. Byt sa nachádza na prvom poschodí novopostaveného dvojpodlažného bytového domu.
DISPOZÍCIA BYTU: vstupná priestranná chodba, kuchyňa spojená s obývacou izbou, dve nepriechodné izby, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, šatník. Podkrovie bytového domu (cca 25 m²) možno využiť ako odkladací priestor do ktorého sa dostanete schodmi priamo z bytu. Z jednej nepriechodnej izby je výstup na loggiu.
Dispozičné riešenie bytu je ideálne orientované na svetové strany – spálne východ, denná časť juho -západ.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: byt bude možné dať do užívania od augusta 2023. Predáva sa v stave „holobyt“ – v cene je zahrnuté: elektrické podlahové kúrenie (infra fólie) s možnosťou regulovať kúrenie v každej obytnej miestnosti, bojler, vypínače, zásuvky, omaľovaný nabielo, dve parkovacie miesta vydláždené zámkovou dlažbou (cca 47 m²) a pozemok s výmerou cca 72 m².
BYTOVÝ DOM: bytový dom je postavený z tehly, zateplený (200 mm EPS), v byte sú plastové okná s izolačným trojsklom, strecha je zateplená fúkanou izoláciou (400 mm). V bytovom dome sa nachádzajú len 4 byty.
VÝHODY:
- kombinuje výhody bývania v byte a v rodinnom dome
- nízke mesačné náklady (novostavba, dobre zateplená)
- samostatný vchod pre každý byt
- bezproblémové parkovanie, tichá lokalita
- dobrá dostupnosť do Topoľčian, Partizánskeho, Nitry
MESAČNÉ NÁKLADY: sú odhadované na cca 100 €/ mesiac.
LOKALITA: byt sa nachádza v pokojnej časti obce, mimo hlavnej cesty. Bošany sú obec, ktorá ponúka kompletné občianske zabezpečenie nachádza sa tu lekár, lekáreň, škola, škôlka, banka, obchody, reštaurácie, pošta a mnoho iného.
NÁZOR MAKLÉRA: novostavba bytového domu je tehlová, má dobrú dispozíciu vrátane šatníka, záhradky a dvoch parkovacích miest. Veľkou výhodou sú nízke mesačné náklady a poloha mimo hlavnej cesty.
"Veľkorysý trojizbový byt s výhodami rodinného domu."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124869
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 8:16
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 8:16