Predaj štvorizbový byt Piešťany Juh Javorová

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásny štvorizbový byt v Piešťanoch na Javorovej ulici s balkónom a pivnicou. Byt sa nachádza na 1/7 poschodí zatepleného bytového domu. Celková plocha bytu 81m² + 3.5m² pivnica a 4m² balkón. V bytovom dome sa nachádza kočikáreň, ktorú zdieľajú 4 byty a taktiež sa tu nachádza sušiareň.
DISPOZÍCIA BYTU: pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, na ktorej sa nachádza dostatočný priestor na odkladanie vecí, z chodby sa prechádza do kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety a do ostatných miestností. Kuchyňa disponuje kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi a jedálenskou časťou. Z kuchyne/jedálne je východ na balkón. Ďalej sa v byte nachádza spálňa so vstavanou rolldor skriňou a dve ďalšie spálne využívané ako detské izby.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli vymenené všetky rozvody vody, nové plastové okná, murované jadro, bezpečnostné dvere, moderná kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, plávajúca podlaha. Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný, vrátane stupačiek.
LOKALITA: okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, blízko do centra aj na diaľnicu, v blízkosti sa nachádza škola, škôlka, jasle, zdravotné stredisko a aj potraviny,
VÝHODY:
- okamžite obývateľný byt bez nutnosti ďalšich investícií,
- bezproblémové parkovanie pred bytovým domom.
- moderný dizajn, nádherný výhľad
- tichá lokalita s vynikajúca občianska vybavenosť,

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-120635
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:07
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:07