Predaj štvorizbový byt Košice Sídlisko Ťahanovce Sofijská EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte útulný 4i byt s loggiou v tichom prostredí na Ťahanovciach?
Možno ste ho práve našli ....
Ponúkame na predaj 4 i byt s loggiou v Košiciach na sídlisku Ťahanovce
hneď na začiatku sídliska na Sofijskej ulici. Byt je v osobnom vlastníctve s orientáciou na severovýchod - juhozápad, s výmerou 80 m². Nachádza sa na šiestom podlaží z ôsmych, v bytovom dome s výťahom. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, všade plastové okná, plávajúce podlahy, v kúpeľni a WC je dlažba a obklad, na stenách omietky, v obývačke, kuchyni a na chodbe v kombinácii s kamenným obkladom. Kuchynská linka na mieru - ostáva súčasťou predaja vrátane elektrických spotrebičov. Súčasťou predaja by po dohode mohol ostať aj nábytok. Vstupné dvere sú bezpečnostné. K samotnému bytu prislúcha pivnica. V blízkosti sa nachádza všetka občianska vybavenosť, školy, škôlky, detské ihriská, obchody, pošta, ...
DISPOZÍCIA: Z priestrannej chodby sa vchádza do všetkých izieb, kuchyne, kúpeľne aj WC samostatne, teda žiadna z izieb nie je priechodná. Na balkón sa vychádza zo spálne. Priestranná obývačka a spálňa s balkónom sú orientované na juhozápad, dve menšie izby a kuchyňa opačne - na severovýchod.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, všade plastové okná, plávajúce podlahy, v kúpeľni a WC je dlažba a obklad, na stenách omietky, v obývačke, kuchyni a na chodbe v kombinácii s kamenným obkladom. Kuchynská linka na mieru - ostáva súčasťou predaja vrátane elektrických spotrebičov. Súčasťou predaja by po dohode mohol ostať aj nábytok. Vstupné dvere sú bezpečnostné.
BYTOVÝ DOM: Bytový dom postavený v r. 1987 je v zachovalom stave, a to čo sa týka vchodu tak aj výťahu.
VÝHODY:
- útulný byt v tichom prostredí
- bezproblémové parkovanie
- všetka občianska vybavenosť,
školy, škôlky, detské ihriská, obchody, pošta, ...
MESAČNÉ NÁKLADY: Mesačné náklady sú 170 € / 2 osoby + 25 elektrina + 5 € plyn
LOKALITA: Sídlisko Ťahanovce, je najmladšie v meste a má takmer 22 tisíc obyvateľov. Rozprestiera v severovýchodnej časti Košíc, východne od bývalej samostatnej obce Ťahanovce, nad ľavobrežnou časťou riečnej terasy rieky Hornád.
NÁZOR MAKLÉRA: Napriek tomu, že bytový dom je medzi inými bytovkami, bol som prekvapený, aká je to tichá lokalita. Vedľa bytovky je veľa parkovacích miest, takže parkovanie je bezproblémové. Samotný byt je veľmi pekný, najmä obývačka, kuchyňa a spálňa."Útulný 4i byt s loggiou v tichom prostredí na Ťahanovciach."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124753
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:39
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:39