Predaj štvorizbový byt Dunajská Lužná s garážou v cene EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 4-izbový byt v Dunajskej Lužnej v časti Jánošíková. Byt s úžitkovou výmerou 111,25 m² sa nachádza na ideálnom 2. poschodí zo štyroch, v zrekonštruovanom a zateplenom bytovom dome pred 7 rokmi, bez výťahu. Súčasťou bytu je pivničná kobka v suteréne domu s veľkosťou 2,74 m². Okrem garáže s veľkosťou 18 m² sú benefitom aj dve lodžie s plochami nad 5 m², ktoré k bytu prislúchajú, čím byt poskytuje podlahovú plochu cez 139 m².
V byte boli pred 15 rokmi vymenené radiátory a pred desiatimi rokmi prebehla čiastočná rekonštrukcia s výmenou plastových okien, laminátovej podlahy, rekonštrukcie kúpeľne s WC a inštalácia bezpečnostných dverí ADLO.
Byt sa ponúka nezariadený, avšak s dvoma vstavanými skriňami na mieru a zánovnou kuchynskou linkou, čím má v sebe ohromný potenciál, ktorý Vás môže vtiahnuť do Vašej ilúzie napríklad kompletnej rekonštrukcie podľa vlastných predstáv, už počas prvej obhliadky. Orientácia bytu je na severovýchodnú a juhozápadnú stranu s príjemným výhľadom na množstvo zelene a rodinné domy.
Dispozícia bytu pozostáva:
- hala so vstavanou skriňou, ktorá Vás zavedie do každej miestnosti v byte a zároveň aj do veľkej špajze
- kuchyňa so zánovnou kuchynskou linkou, do ktorej sa dostanete cez chodbičku vedúcu z haly. V kuchyni je na stene inštalovaný nový závesný kondenzačný kotol Vaillant od decembra 2022.
- kúpeľňa s WC, do ktorej sa dostanete cez chodbičku vedúcu z haly. Súčasťou kúpeľne je vaňa aj sprchový kút.
- izba vedľa kuchyne s výstupom na lodžiu, využívaná ako jedáleň, s výhľadom na zeleň a detské ihrisko pred bytovým domom. Izba je prechodná s obývacou izbou aj kuchyňou..
- obývacia miestnosť s výstupom na lodžiu, ktorá je prechodná s vedľajšou izbou/jedálňou, s výhľadom na zeleň a rodinné domy
- najmenšia izba s plochou 14 m²
- izba so vstavanou skriňou
Mesačné náklady pre trojčlennú rodinu predstavujú hodnotu 120-150 €. Samozrejme hodnota zálohových platieb bude záležať od spotreby energií. Byt je bez tiarch. V byte sú namontované bezpečnostné dvere ADLO a vlastný kondenzačný plynový kotol Vaillant EcoTEC Plus s trojročnou zárukou. Internetové pripojenie zabezpečuje optika od Telekomu. V okolí bytového domu je vo väčšine dňa bezproblémové parkovanie, pričom môžete pohodlne zaparkovať pred vlastnou garážou aj dve autá. Garáž má automatickú bránu na diaľkové ovládanie a vo vchode bytového domu je nová vstupná brána na čip.
Lokalita:
Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V obci Dunajská Lužná nájdete materské školy, základnú školu, potraviny, nákupné centrum, zdravotné stredisko, poštu, kaviarne, reštaurácie, kvetinárstvo, kaderníctvo, fitness centrum, tenisové centrum, futbalový štadión, detské ihrisko priamo pod oknami bytu, ktoré je ideálom pre mladé rodiny s deťmi, obklopené množstvom zelene a nehnuteľnosť je na skok od obľúbených prírodných jazier a hrádzí.
Neváhajte ma kontaktovať v prípade akýchkoľvek otázok, poskytnutia informácii, či pre dohodnutie termínu obhliadky.
"Veľkorysý priestor ukrývajúci v sebe potenciál pre kompletnú rekonštrukciu"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125461
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 2:11
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 2:11