Predaj rodinný penzion v peknom prostredí v Nízkych Tatrách

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj zabehnutý čiastočne podpivničený rodinný penzion v peknom prostredí v Nízkych Tatrách v obci Jasenie . Pozostáva z dvoch podlaží a prístavby .Na prvom podlaží sa nachádza , obchodík s vchodom z ulice , zádverie , chodba , izba, kupelňa so sprchovacím kútom , samostatná toaleta ,spoločenská miestnosť, kuchyňa, sklad, kancelária . Prístavba – 3 izby , kuchynka , kupelňa , 2 x toaleta. Na poschodí sú k dispozícii 4 dvojlôžkové izby s kúpelňami kde je sprcha a umyvadlo ,4 dvojlôžkové izby so sprchovými kútmi a umývadlami , 5 x samostatná toaleta .
Na pozemku okrem penzionu je postavená aj samostatná budova kde sa nachádzajú apartmány. Menší – zastavaná plocha je 66 m2 so vstupom z dvora . V jeho prednej časti je komplet zariadená kuchynka , 1 trojlôžková a 1 dvojlôžková izba , samostatná toaleta a kúpelna so sprchovým kútom. Nachádza sa tu aj samostatný priestor pre sklad. Na zadnú jeho časť nadväzuje dielnička a deliaci samostatný priestor pre plynové vykurovanie objektov.
Väčší apartmán vhodný pre dve rodiny o výmere 94 m2 so vstupom z dvora pozostáva z komplet zariadenej kuchyne ,4 x jednolôžkovej a 2 x dvojlôžkovej izby , 2 x samostatnej toalety a 2 x kúpelne so sprchovým kútom .V objekte sa nachádza aj kaviareň kde je 20 miest na sedenie , relax zona -miestnosti s bohatou možnosťou využitia ako sauna, odpočivareň , solárium, miestnosť s masážnym stolom , 2 x toaleta, 2x sprcha , miestnosti na ďalšie služby podľa predstáv nového majiteľa.
Na pozemku sa nachádza vonkajšie sedenie s veľkým grilom , pekný upravený dvor . K dispozícii je osem parkovacích miest . Nehnuteľnosť je napojená na všetky IS , predáva sa komplet zariadený je vhodný na rodinnú dovolenku ,organizovanie spoločenských podujatí ako sú rodinné oslavy, svadby, pracovné stretnutia a mnoho ďalších aktivít. K dispozícii je 35 lôžok.
V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť , škola , škôlka , pošta , obchody ,detské ihrisko s preliezkami, multifunkčne ihrisko, kúpalisko, krásna príroda s možnosťou športového vyžitia…
viac info:
t. č.0907823858

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-69-123488
  • Dátum aktualizácie 07.10.2023 13:10
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 07.10.2023 13:10