Predaj rodinný dom chalupa Čechy EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj starší rodinný dom vhodný na rekreáciu, chalupu ale aj trvalé bývanie v krásnej a pokojnej lokalite obce Čechy.
Nehnuteľnosť sa nachádza na rovinatom, slnečnom a oplotenom pozemku s celkovou rozlohou 1.491 m² (cca 16x93 m).
Rodinný dom je čiastočne zrekonštruovaný – plastové okná s vnútornými žalúziami, vstupné dvere, letná kuchynka, kúpeľňa a zrekonštruované boli tiež vonkajšie piliere.
RD má zachované pôvodné prvky sedliackeho domu ako drevené trámy, zárubne, dvere. Steny sú suché bez prasklín, sedlová strecha je vo veľmi zachovalom technickom stave.
Dispozícia – vstupná chodba, kuchyňa s komorou, 2 samostatné izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. Súčasťou domu je aj letná kuchynka so samostatným vstupom.
IS – obecný vodovod, elektrina, plyn, odpad je riešený trativodom, v celej obci zatiaľ nie je vybudovaná kanalizácia. Kúrenie je zabezpečené plynovými gamatkami a ohrev vody elektrickým bojlerom.
RD disponuje udržiavanou predzáhradkou a na pozemku sú vysadené ovocné stromčeky a okrasné kríky.
Nehnuteľnosť sa nachádza v tiche a pokojnej lokalite s bezproblémovými susedmi, nie je zaťažená žiadnou ťarchou ani vecným bremenom a je k dispozícii ihneď.
Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie.
Obec Čechy sa nachádza neďaleko termálneho kúpaliska Podhájska – 9 km a ponúka základnú občiansku vybavenosť – MŠ, ZŠ, pošta, Jednota. Vzdialenosť od mesta Nové Zámky – 20 km.
Na vaše ďalšie prípadné otázky vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri s prípadnou pomocou pri vašom vybavovaní hypotekárneho úveru (viac na našej webovej stránke).
"... chalupa pre oddych a relax"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-122265
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 12:46
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 12:46