Predaj rodinný dom Zlaté Klasy NOVOSTAVBA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 4 izbový rodinný dom typu bungalov na slnečnom, rovinatom pozemku s výmerou 564m² v obci Zlaté Klasy. Nehnuteľnosť bola skolaudovaná v roku 2019 a je ideálnym bývaním pre štvorčlennú rodinu.
Dispozícia:
- vstupná hala
- spálňa
- 2 detské izby
- kuchyňa prepojená s obývačkou
- kúpelňa s vaňou
- samostatná toaleta
Spálňa ako aj obidve detské izby sú nepriechodné. Vstavaná skriňa v spálni poskytuje majiteľom množstvo ukladacieho priestoru. Jedna z detských izieb má východ na záhradnú terasu. Kuchyňu od obývačky opticky oddeľuje praktický pracovný pult, v ktorom je umiestnená elektrická varná doska. Moderná kuchynská linka je vybavená mikrovlnou rúrou, elektrickou rúrou, chladničkou, mrazničkou, umývačkou riadku. Z obývacej izby je ďalší východ na zadnú časť pozemku. V priestrannej kúpeľni sú dve samostatné umývadlá, vaňa a príprava na sprchovací kút. V miestnosti s toaletou je priestor pre práčku a sušičku prádla.
Podlaha je plávajúca v kombinácii s dlažbou, v celom dome je podlahové kúrenie s možnosťou regulácie teploty pre každú miestnosť. Elektrický bojler sa nachádza v podkroví domu, ktoré je pochôdzne, čím sa zabezpečil ďalší odkladací priestor.
Exteriér domu je čiastočne dokončený. Pred vchodom je možnosť parkovania pre dve motorové vozidlá, táto časť pozemku je vyložená zámkovou dlažbou. Zámková dlažba je pripravená aj na chodník okolo domu, je potrebné ju už len poklásť. V cene nehnuteľnosti je aj exteriérový obklad prednej steny domu. Zadný dvor za domom má nový vlastník nehnuteľnosti možnosť dotvoriť si podľa vlastných predstáv.
Dom sa predáva so všetkým zariadením a technikou / okrem TV a manželskej postele v spálni/.
Obec Zlaté Klasy Obec je vzdialená od hlavného mesta Bratislavy 33 km, od Šamorína 15 km a taktiež 15 km od mesta Senec. Má dobrú občiansku vybavenosť, školu, škôlku, zdravotnícke zariadenie, obchodný dom Tesco, Jednota, a ďalšie menšie obchody a služby miestnych podnikateľov.
Srdečne Vás očakávam na obhliadke.
"Praktický bungalov so zariadením a s ideálnym pozemkom"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124667
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:10
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:10