Predaj rodinný dom Zbehy EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3 - izbový rodinný dom v obci Zbehy okres Nitra. Rodinný dom je v pôvodnom stave, vhodný na kompletnú rekonštrukciu, prípadne na zbúranie. Nachádza sa na rovinatom, slnečnom a oplotenom pozemku s rozlohou 2097 m² v zastavanej časti obce bez ďalšej výstavby.
DISPOZÍCIA RD
- vstupná chodba, kuchyňa, 3 izby, kúpeľňa s toaletou, priestranná komora s výstupom na povalu. Súčasťou nehnuteľnosti je prístavba, ktorá bola využívaná ako dielňa.
TECHNICKÝ STAV
Rodinný dom bol postavený v r. 1940, je v pôvodnom stave, čo umožňuje kompletnú rekonštrukciu podľa vlastných predstáv nového majiteľa. Steny sú suché a bez prasklín.
IS – elektrina a plyn sú momentálne odhlásené, vody bola využívaná zo studne. Je nutné vybudovať žumpu, vzhľadom k tomu, že v obci nie je v zavedená kanalizácia.
Nehnuteľnosť je vo vlastníctve 1 majiteľa, nie je zaťažená žiadnou ťarchou ani vecným bremenom a je k dispozícii je ihneď.
Príjazdová spevnená cesta k nehnuteľnosti zabezpečuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie priamo na pozemku.
LOKALITA
Obec Zbehy je vyhľadávanou lokalitou a nachádza sa iba 8 km od centra mesta Nitra, 18 km od Hlohovca, 25 km od Topoľčian. Obec disponuje základnou občianskou vybavenosťou, nachádza sa tu materská škôlka, základná škola, pošta, zdravotné stredisko a potraviny.
VÝHODY
- priestranný pozemok
- vyhľadávaná lokalita blízko krajského mesta
- ihneď k dispozícii
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri aj s prípadnou pomocou pri vašom vybavovaní hypotekárneho úveru (viac na našej webovej stránke).
"Starší rodinný dom na krásnom veľkom pozemku "

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125573
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:44
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:44