Predaj rodinný dom Vlachy ZNÍŽENÁ CENA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom v tichej a prírodou obklopenej lokalite v liptovskej obci Vlachy, okres Liptovský Mikuláš.
Rodinný dom stojí na rovinatom pozemku o výmere 931 m² a prešiel kompletnou rekonštrukciou: výmene strešnej krytiny, zateplenie fasády, vodovodné a odpadové potrubie, elektrické rozvody, podlahy, dlažby, plastové okná, stierky, vchodové a interiérové dvere, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi.
Dispozičné riešenie rodinného domu je vstupná predsieň, priestranná chodba, obývacia miestnosť s krbovou vložkou napojenou na ústredné kúrenie, spálňa, detská izba, kuchyňa s príručnou špajzou, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou a samostatná toaleta.
Rodinný dom je z väčšej časti podpivničený. V týchto priestoroch sa nachádzajú pivničné a technické miestnosti.
Na krásnom rovinatom pozemku stojí záhradný altánok, gril, hojdačky a šmýkačka pre deti. Vaše deti to budú milovať a vy sa v kľude môžete venovať svojej záhradke a krásne slnečné dni tráviť spolu či už na tejto krásnej záhrade, alebo vybehnete niekam do prírody, ktorá je v blízkosti.
Rodinný dom je vhodný na trvalé bývanie ale aj ako investičná nehnuteľnosť, nakoľko sa v momentálnej dobe využíva na prenajímanie a je veľmi vyhľadávaný. Rodinný dom poskytuje veľa súkromia nakoľko je situovaný v krajnej časti obce.
Veľkou výhodou tejto tichej lokality je jeho dostupnosť najväčších liptovských turistických atrakcií Liptova, Tatralandia 15km, Bešeňová 2km, Marina Liptov 4km, Prosiecka dolina 7km, Liptovský Mikuláš , Ružomberok.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-121702
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:57
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:57