Predaj rodinný dom Veľký Blh ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom vo Veľkom Blhu.
Rodinný dom aj s prístavbami má zastavanú plochu 337m². Obytná plocha hlavného domu v prednej časti je 185m². Celková plocha pozemku je 1301m². Rodinný dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou a to: plastové okná a dvere, prerobené kúpeľne, interiérové dvere, schodisko, dlažby, plávajúce podlahy, kuchyňa a radiátory. Rekonštrukciou prešla aj elektroinštalácia a vodoinštalácia v roku 2013. Strecha bola zrekonštruovaná v roku 2018. Dom je napojený na obecný vodovod, obecnú kanalizáciu a elektrinu. Plyn na pozemku zavedený nie je.
Dom je vykurovaný kotlom na pevné palivo. Na vykurovanie slúži podlahové kúrenie na oboch podlažiach a funkčné sú aj radiátory.
Dispozícia domu :
Vchod do domu je cez terasu, na prízemí sa nachádza denná zóna - predsieň z ktorej sa vchádza do chodby, obývačka, kuchyňa, komora, kúpelňa so sprchovým kútom a WC, obytná miestnosť, technická miestnosť, pivnica pod schodiskom a schodisko.
Na poschodí sa nachádzajú 3 izby, šatník, chodba, schodisko do podkrovia, kúpelňa s vaňou a WC.
Pozemok je rovinatý nachádza sa na ňom garáž, starší rodinný dom a dve drevárne. Na pozemku tiež nájdeme príjemné posedenie a okresné dreviny.
Maklér odporúča tento rodinný dom.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-120765
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:50
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:50