Predaj rodinný dom Veľké Úľany

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Veľké Úľany, okres Galanta. Rodinný dom so sedlovou strechou sa nachádza na ideálnom pozemku o rozlohe 705 m².
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej obývacej izby, kuchyne so špajzou, spálne, kúpeľne s rohovou vaňou a sprchovým kútom a samostatnej toalety.
V podkroví sa nachádza chodba, dve izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou.
Celý dom je podpivničený kde sa nachádza garáž s automatickou bránou, práčovňa, technická miestnosť a ďalší úložný priestor.
Rodinný do prešiel kompletnou rekonštrukciou ako zateplenie, nová fasáda, ríny, plastové okná so žalúziami, nové vchodové dvere, obklady, dlažby, sanita.
Kúrenie ústredné - plynové / stacionárny kotol/, v kúpeľniach + elektrické podlahové kúrenie so samostatným termostatom. Ohrev TÚV - elektrický bojler. Všetky IS. Strešná krytina Blachotrapéz, je zateplená so sklennou vatou a polystyrénom.
Za domom sa nachádza altánok, vonkajší krb, kôlňa na náradie, vlastná studňa a pekne udržiavaná záhrada. Vedľa domu je prístrešok na parkovanie ďalšieho auta.
Nízke mesačné náklady na bývanie cca 120,- eur. Odporúčam Vám vidieť.
Obec Veľké Úľany má veľmi dobrú občiansku vybavenosť škola, škôlka, zdravotné stredisko, nákupné strediská, kúpalisko, v blízkosti Ekoosada s malým ZOO parkom - možnosť relaxu a oddychu.
"Bývajte bez ďaľších investícii :-)"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-121689
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:53
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:53