Predaj rodinný dom Veľké Úľany Ekoosada NOVOSTAVBA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj modernú novostavbu nízkoenergetického štvorizbového rodinného domu v štádiu holodom len 15 km od mesta Senec a len 35 km od Bratislavy, v centre vyhľadávanej obce Veľké Úľany, novovybudovanej časti EKOOSADA. Je postavený z kvalitných materiálov, ktoré zabezpečia nielen samotný komfort bývania, ale aj nízke prevádzkové náklady. Dom z pálenej tehly zn. Porotherm 30cm. Vnútorné omietky, vymalované na bielo, strešná tepelná izolácia (sklenná vata 20cm), sadrokartónové pohľadové stropy. Okná sú plastové s izolačným trojsklom. Strecha je klasická sedlová, so škridlovým prekrytím zn. Bramac. Kúrenie je elektrické podlahové,zn.RAYCHEM, teplú vodu zabezpečuje bojler. Príprava na alarm, klimatizáciu, optiku a vonkajšie elektrické žalúzie. Zateplenie fasády EPS 15cm. Povalu je možné využiť na úložný priestor. Dom má aj alternatívu kúrenia vo forme krbu s krbovou vložkou. Vstupné dvere sú hliníkové. Dokončenie r. 2023. Oplotený pozemok.
Dom je napojený na elektrinu, vodovod aj kanalizáciu.
Dom je postavený v tichej časti obce na rovinatom pozemku o rozlohe cca 450 m². Stavba rodinného domu je samostatne stojaci bungalov s celkovou zastavanou plochou 142 m² (podlahová plocha 100,36m² plus 22m² terasa.)
Dispozícia:
vstupná hala, technická miestnosť, samostatné WC, kúpeľňa so sprchou a vaňou, kuchyňa so špajzou, ktorá je čiastočne prepojená s obývacou izbou a jedálňou, 2x detská izba, spálňa, terasa. Pred domom je parkovacia plocha pre 2 autá.
VÝHODY:
nízke prevádzkové náklady, prostredie prevažne s mladými rodinami, možnosť turistiky, cykloturistiky, rybolovu, kúpania v neďalekom celoročnom Aquaparku - Aquarelax, dobrá občianska vybavenosť: 2xškola,2x škôlka, 3xpotraviny, pošta, stavebniny, bus, detský lekár aj lekár pre dospelých, lekáreň, reštaurácie, 3xpizzeria, čerpacia stanica, knižnica, detské ihriská.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125452
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:57
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:57