Predaj rodinný dom Veľké Kršteňany EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Veľké Kršteňany, okres Partizánske.
Dom s obytnou plochou 198 m² je postavený na slnečnom, rovinatom pozemku s rozlohou 1.018 m², väčšina obytných miestností je orientovaná na juh. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou: plastové okná, nová strecha, strešná krytina, odkvapový systém, elektrická garážová brána, čiastočná výmena elektrických rozvodov, kuchynská linka, obklady, dlažby.
Dispozícia domu: prízemie - garáž pre 2 autá, pivnica, práčovňa, kotolňa. 1. poschodie - vstupná chodba, kuchyňa s terasou, špajza, kúpeľňa, samostatné WC, obývačka. Nad garážou je priestranná miestnosť využívaná ako herňa pre deti. 2. poschodie – spálňa s balkónom, 2x detská izba, kuchyňa (možná zmena na priestrannú izbu), špajza, kúpeľna s WC. Na povalu je dobrý prístup, môže slúžiť ako odkladací priestor.
Na dvore sa nachádza hospodárska budova s rozlohou 74 m², pozostáva z priestrannej dielne, letnej kuchyne s krbom a skladu na tuhé palivo. Budova je murovaná, s novou strešnou krytinou, suchá, vo veľmi dobrom stave.
Súčasťou záhrady je pivnica na ovocie a zeleninu, skleník a studňa. V oddychovej časti záhrady sú rodiace ovocné stromy.
Inžinierske siete: voda, elektrika, plyn, verejná kanalizácia. Kúrenie: ústredné na plyn alebo tuhé palivo (krbová pec).

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-112375
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:17
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:17