Predaj rodinný dom Váhovce EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Váhovce, okres Galanta. Rodinný dom je súčasťou dvojdomu a nachádza sa na rovinatom, slnečnom a oplotenom pozemku s výmerou 926 m².
DISPOZÍCIA:
- vstupná chodba, hala, kuchyňa, špajza, obývacia izba, spálňa, detská izba, kúpeľňa a samostatná toaleta.
Za rodinným domom sa nachádza prístrešok na posedenie a ďalšia miestnosť s kuchynským kútom a kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Rodinný dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou ako nová elektroinštalácia, nové radiátory, v izbách plávajúce podlahy, na oknách vonkajšie žalúzie. Inak je dom v pôvodnom stave čo umožňuje rekonštrukciu podľa vlastných predstáv nového majiteľa. Predpríprava na pokládku zámkovej dlažby.
Dom je čiastočne podpivničený. Bol postavený na železobetónových základoch z pálenej tehly a kvádrov.
Ďalšia miestnosť za domom bola zrekonštruovaná v roku 2019 ako plastové okná a vchodové dvere, obklady, dlažby, plávajúce podlahy, sanita.
INŽINIERSKE SIETE
- elektrina, plyn, obecná voda, kanalizácia. Ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler, kúrenie centrálne radiátormi - plynový kotol.
Na pozemku sa nachádza garáž s montážnou jamou, pekne udržiavaná záhrada s ovocnými stromami, vlastná studňa a hospodárske budovy.
LOKALITA:
Obec Váhovce má dobrú občiansku vybavenosť v tesnej blízkosti sa nachádza rieka Váh možnosť rybolovu, člnkovania a relaxu, rýchle napojenie na rýchlostnú komunikáciu R1.
Udržiavaný rodinný dom je ihneď k dispozícii, treba vidieť.
"Ihneď k dispozícii :-)"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124711
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:23
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:23