Predaj rodinný dom Trstín NOVOSTAVBA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj slnečný päťizbový rodinný dom v Trstíne. Dom sa nachádza v tichej, slepej uličke mimo hlavnej cesty. Rozloha pozemku 815m². Zastavaná plocha domu 131m², úžitková plocha 155m². Dom s krásnou, udržiavanou záhradou s altánkom s letnou kuchyňou a veľkým zastrešeným bazénom (3,7 x 5,5m). Dom ako nový bol využívaný len počas víkendov.
DISPOZÍCIA DOMU: Prízenie- predsieň, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, samostatné WC, komora, technická miestnosť, spálňa, kuchyňa prepojená s obývacou izbou s východom na terasu. Obývacia izba s vysokým stropom, zútulnená nádherným krbom. Poschodie: galéria, 3x samostatné izby, WC.
ZARIADENIE: kompletné vybavenie izieb vrátane nábytku a spotrebičov, kuchynská linka vrátane spotrebičov, vstavané skrine, TV rozvody. Dom sa predáva zariadený.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: dom skolaudovaný 2010, postavený z tehly + zateplenie polystyrén, východ z domu na terasu. Kúrenie s krbom + plynové kúrenie do radiátorov poschodie + podlahové kúrenie v prízemí. Plastové okná dvojsklo. Dom napojený na všetky IS na pozemku aj vlastná studňa na polievanie záhrady.
VÝHODY:
- okamžite obývateľný,
- bezproblémové parkovanie pred domom,
- tichá a bezpečná lokalita pre deti, (slepá ulička pre try domy)
- veľká záhrada na pestovanie a ovocné stromy,
- v záhrade altánok s letnou kuchyňou
- veľký zastrešený bazén + solárna sprcha
- výborné susedské prostredie,
Obec Trstín sa vyznačujú čistotou a perfektným občianskym vybavením.
Dostupnosť: Trnava 20km, blízkosť lesov v okolí Smoleníc.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124479
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:39
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:39