Predaj rodinný dom Trhová Hradská NOVOSTAVBA ZNÍŽENÁ CENA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj tehlovú novostavbu štvorizbového rodinného domu s úžitkovou plochou 190 m², v obci Trhová Hradská v okrese Dunajská Streda. Nehnuteľnosť je situovaná na veľkorysom pozemku s výmerou 805 m².
Nehnuteľnosť ponúka majiteľom priestory aj pre viacčlennú rodinu. V tomto dome sa zaručene nebudete cítiť stiesnene. Rodinný dom je pred kolaudáciou, nedokončené miestnosti si nový majiteľ môže pred kolaudáciou dokončiť podľa vlastných predstáv.
Dispozične pozostáva zo vstupnej haly, z ktorej je prechod do kuchyne. Kuchynská linka v tvare U ponúka dostatok odkladacieho ako aj pracovného priestoru. Súčasťou kuchynskej linky je elektrický sporák. Veľmi praktická špajza sa nachádza priamo pri kuchyni. Obývacia izba je spojená s kuchyňou. Krb v tejto miestnosti je srdcom domu. Obe miestnosti sú presvetlené vďaka veľkým oknám v kuchyni ako aj francúzskemu oknu v obývačke, z ktorej je výstup na záhradnú časť pozemku. Nehnuteľnosť ponúka tri nepriechodné spálne. Kúpeľňa s rozmermi 4x4m je spojená s toaletou a je potrebné ju dokončiť. Je v nej sprchovací kút, dve umývadlá, miesto pre osadenie vane. Práčka, sušička prádla, odkladacie priestory, výstup na povalu domu, toto všetko je sústredené v technickej miestnosti, z ktorej je výstup na dvor.
Všetky okná v dome sú plastové. Podlaha je dlažba a plávajúce parkety.
Dom je napojený na elektrinu, odpad je riešený do žumpy / v obci nie je kanalizácia/. Kúrenie je zabezpečené centrálnym kozubom. Plyn je pred domom.
Pozemok je oplotený z dvoch strán. Svojou výmerou poskytuje možnosť dobudovania samostatnej garáže, záhradného domčeka, bazénu.
Obec Trhová Hradská je vzdialená 15 km od okresného mesta Dunajská Streda. Patrí medzi väčšie obce, v ktorých nájdete školu, škôlku, poštu, reštaurácie, COOP Jednotu a mnoho menších podnikateľských prevádzok.
Nehnuteľnosť je bez tiarch.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-121798
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:18
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:18