Predaj rodinný dom Topoľníky 4 izbový s terasou pozemok 595 m² NOVOSTAVBA ZNÍŽENÁ CENA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 4 izbovú novostavbu rodinného domu s terasou, ktorá sa nachádza v novovybudovanej tichej časti obce Topoľníky, okres Dunajská Streda. Celková rozloha rovinatého slnečného pozemku je 595 m². Zastavaná plocha je 128 m² (z toho bungalov má 110 m² a terasa 18 m²).
Kolaudácia domu prebehla v roku 2018, stavebným materiálom je tehla, zateplenie polystyrénom s hrúbkou 15 cm, strecha betónová škridľa. Okná sú plastové so sieťkami, dvere s oblôžkovými zárubňami, podlaha je v kombinácii mramorová dlažba (kuchyňa/obývacia izba, chodba, kúpeľňa) a parkety v izbách. Kúrenie je podlahové centrálne (teplovodné elektrické), ohrev vody zabezpečuje bojler. V obývacej izbe je klimatizačná jednotka. O bezpečnosť sa stará alarm a vstup je zabezpečený videovrátnikom. Celý pozemok je komplet oplotený, veľká brána pre vstup autom má automatické otváranie. Parkovanie je možné na pozemku aj na pozemku pred bránou pre 2-3 autá.
Energetický certifikát RD je B.
Inžinierske siete: elektrina, obecná voda, studňa s úžitkovou vodou, žumpa 12 m3, optický internet, novovybudovaná kanalizácia pred pozemkom s možnosťou napojenia.
Dispozícia: vstupná chodba (5 m²), obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou (42 m²), 3x samostatná spálňa (14.60 m², 13.50 m², 11 m²), kúpeľňa s toaletou (6 m², vaňa súčasne slúži aj ako sprchový kút), technická miestnosť + druhá toaleta (3 m²) a podkrovie s rozlohou 35 m² vhodné na uloženie sezónnych vecí. Z obývacej izby je vstup na terasu.
Nehnuteľnosť sa predáva čiastočne zariadená: kuchynská linka vyrobená na mieru so zabudovanými spotrebičmi (elektrická varná doska a rúra, umývačka riadu 60 cm, digestor), 2x vstavaná skriňa v izbách, 1x skriňa v technickej miestnosti a kúpeľňa (komplet kúpeľnový nábytok).
Obec Topoľníky disponuje výbornou občianskou vybavenosťou, má viac ako 3000 obyvateľov. Ponúka mnoho služieb - škola, škôlka, v letných mesiacoch termálne kúpalisko, reštaurácie, cukráreň, potraviny, obchod s oblečením, kozmetika, kaderníctvo, drogéria, autoservis, gazdovský obchod, lekári, zubár... Autobusové spojenie s Dunajskou Stredou a Bratislavou je dobré, neďaleko je tiež vlakové spojenie. Obec je vzdialená od Bratislavy 60 km, od Dunajskej Stredy 15 km. Topoľníky ležia na Žitnom ostrove uprostred krásnej prírody typickej pre južné Slovensko, katastrom preteká rieka Malý Dunaj s jej prítokom, Klátovským ramenom, obklopená topoľmi, vŕbami, vzácnym vtáctvom. Lokalita je chráneným územím. Obyvateľom sa tak ponúka nespočetné množstvo aktivít - kúpanie v termáloch (celoročne Dunajská Streda aj Veľký Meder), cyklistika, rybolov, člnkovanie...
Nehnuteľnosť je vhodná na trvalé bývanie bez ďalších investícií, ale dobrou voľbou bude aj v prípade rekreačného využitia.
Srdečne pozývam na obhliadku, ktorá je po dohode možná aj počas víkendu.
"5 ročná novostavba, 4 izby, terasa 18 m2, pozemok 6 árov, pekná lokalita"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-121713
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 2:05
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 2:05