Predaj rodinný dom Tekovské Lužany IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj zaujímavo dispozične riešený, zachovalý 3 izbový rodinný dom s priľahlou hospodárskou budovou v obci Tekovské Lužany, okres Levice.
Rodinný dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 559 m² (orientačne š 38 x d 16 m), zastavaná plocha domu je 156 m².
Stavba bola postavená v dvoch etapách, prvý, pôvodný rodinný dom z 50. rokov bol zhotovený z tehly a betónových tvárnic, strecha valbová, krytina škridľa. Druhá časť domu - prístavba je z 90. rokov a je zhotovená z tvárnic, strecha takisto valbová, krytina škridľa. Povala je pochôdzna s výstupom z terasy. Dom nie je podpivničený.
Dispozícia rodinného domu:
Pôvodná časť:
- chodba, 2 obytné miestnosti, z toho jedna priechodná, špajza, kúpeľňa s toaletou
Prístavba:
- chodba so vstupom do domu a s výstupom na terasu, 1 nepriechodná obytná miestnosť, kuchyňa
Stav nehnuteľnosti:
Počas obývania prešiel dom postupnými úpravami a rekonštrukciou, ktoré zahŕňali:
- výmena plastových okien v 2 obytných miestnostiach, v obytných miestnostiach laminátové plávajúce podlahy, prístavba dreveného altánku k domu, hladké vnútorné omietky, v niektorých miestnostiach s novou maľovkou.
Podlahy v miestnostiach sú okrem obytných miestností pokryté keramickou dlažbou, v kúpeľni steny pokrýva keramický obklad po strop, na podlahe dlažba. Okná v dome sú drevené, prevažne dvojité.
IS - dom je napojený na elektrinu, plyn, obecný vodovod aj kanalizáciu.
Vykurovanie domu zabezpečujú v 3 miestnostiach zánovné plynové gamatky a v jednej miestnosti krbové kachle (Peterky). Kúrenie pevným palivom je možné aj v ostatných častiach domu v prípade osadenia vykurovacích telies. Vodu v dome zohrieva bojler.
Úžitkovú vodu zabezpečí studňa vo dvore domu.
Na pozemku sa pri dome nachádza aj hospodárska budova zhotovená z tvárnic so sedlovou strechou, krytinou škridľa.
Táto budova slúži na uskladnenie náradia a dreva a je v pôvodnom stave, bez zavedených inžinierskych sietí.
Záhrada, ktorá sa nachádza za rodinným domom, je toho času zatrávnená a udržiavaná.
Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou ťarchou a k dispozícii bude novému majiteľovi podľa dohody, prípadne ihneď.
Mesačné náklady na prevádzku domu ozrejmí majiteľ pri osobnej obhliadke.
Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k RD, parkovanie pre 1 osobné vozidlo je možné vo dvore domu, ďalšie v záhrade alebo pri dome.
Obec Tekovské Lužany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, nachádzajú sa tu 2 základné školy (2 vyučovacie jazyky), materská škola, detské ihriská, obchody, reštaurácia, pizzeria, poliklinika, čerpacia stanica. Spoje s najbližšími mestami zabezpečí vlaková aj autobusová stanica.
Okresné mesto Levice je od Tekovských Lužian vzdialené 20 km, príp. 19 min. cesty autom. Najbližšie mesto Želiezovce je vzdialené len 13 min. autom od obce.
Vzhľadom na stav nehnuteľnosti, ktorý umožňuje okamžité bývanie a prípadnú postupnú rekonštrukciu, cenu, dobrú polohu takmer v centre obce, charakter lokality a rýchlu dostupnosť pre predaj, túto nehnuteľnosť rozhodne odporúčam vidieť.
Ak ste záujemca, ktorý preferuje dvojgeneračné bývanie a neprekáža vám zdieľanie kuchyne a kúpeľne v dome, aj pre vás môže byť táto nehnuteľnosť vhodnou voľbou, čo je jej ďalším benefitom.
V prípade vážneho záujmu, seriózneho a rýchleho jednania dohoda na cene možná.
Ak vás táto nehnuteľnosť zaujala, neváhajte ma kontaktovať, viac informácií vám rada poskytnem aj pri osobnom stretnutí.
"Vhodná voľba pre trvalé bývanie, aj chalupárčenie"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125115
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:44
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:44