Predaj rodinný dom Stará Kremnička IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj zachovalý rodinný dom v tichej časti obce Stará Kremnička. Rodinný dom sa nachádza na slnečnom pozemku s výmerou 1114m². Okrem viacgeneračného bývania ponúka teda nehnuteľnosť aj miesto na aktívny odpočinok.
DISPOZÍCIA: Nehnuteľnosť pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. Prvé podlažie tvorí vstupná chodba, ktorou sa dostávame do hlavnej časti domu, a zároveň slúži ako vstup do kotolne. Rovnako sa ňou môžeme dostať schodiskom na poschodie. Prízemie ďalej pozostáva z kuchyne, špajzy, 3 obytných izieb a kúpeľne so samostatnou toaletou.
Keďže rodinný dom je využiteľný ako viacgeneračný, poschodie je tvorené taktiež chodbou, kuchyňou, špajzou, 2 obytnými izbami a kúpeľňou so samostatnou toaletou. V prípade potreby je možné dokončiť ďalšiu obytnú izbu v podkrovných priestoroch.
Na pozemku sa nachádzajú aj menšie stavby, ktoré slúžia ako dielne, prípadne komory. Taktiež sú tam priestory na chovanie. V zadnej časti pozemku sa nachádza aj priestranná pivnica.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Rodinný dom je veľmi zachovalý, suchý, nevlhne, nezateká. V roku 2007 bola robená zmena plochej strechy na sedlovú. Strecha zn. Bramac je uteplená sklenou vatou. V minulosti boli vymenené plastové okná a vchodové dvere. V dome je zavedená voda z obecného vodovodu, elektrina, kanalizácia. Vykurovanie nehnuteľnosti bolo prostredníctvom plynového ústredného kúrenia, ktoré je však momentálne nefunkčné. Na pozemku sa nachádza aj úžitková studňa.
VÝHODY: Výhodou nehnuteľnosti je rozhodne jeho poloha, blízko okresného mesta Žiar nad Hronom. Veľkou výhodou je aj krásny slnečný pozemok a stav rodinného domu.
LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v intraviláne obce Stará Kremnička, ktorá sa nachádza len 5 km od Žiaru nad Hronom. V obci je kompletná občianska vybavenosť - škola, škôlka, knižnica, komunitné centrum, pošta, potraviny, tenisové kurty. V okolí obce sa nachádza tiež množstvo turistických možností.
NÁZOR MAKLÉRA: Nehnuteľnosť je vo veľmi zachovalom stave, takže ponúka funkčné bývanie blízko okresného mesta. Keďže na dome boli vykonané len čiastočné rekonštrukcie, budúci majiteľ ho môže zrekonštruovať podľa vlastných predstáv.
Veľký pozemok je ako stvorený na pasívny, ale taktiež aj na aktívny odpočinok po práci, kedy si budúci majiteľ môže vychutnať pokoj a okolitú prírodu.
"Zachovalý dom v dobrej lokalite so slnečným pozemkom"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124712
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:23
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:23