Predaj rodinný dom Spišský Štiavnik

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dvojdom s dvojgarážou a pivnicou v osobnom vlastníctve v obci Spišský Štiavnik, ktorý je vzdialený len 1 km od Podlesku - vstupnej brány do Slovenského raja. Nehnuteľnosť je vhodná pre viacgeneračné bývanie so samostatným vchodom, prípadne pre vlastné bývanie s možnosťou prevádzky ubytovacieho zariadenia pre turistov.
Nehnuteľnosť bola skolaudovaná v r. 1986, rekonštrukciou prešla v r. 2009. a pozostáva z dvoch domov.
PREDNÁ časť domu pozostáva z 1NP a podkrovia. 1NP sa v súčasnosti využíva ako ubytovacie zariadenie pre turistov. Dispozične pozostáva zo vstupnej haly s jedálňou, kuchyňou a obývacou časťou, z dvoch samostatných izieb, kúpeľne a samostatného WC. Veľkorysé a priestranné podkrovie je zatiaľ prázdne, novému vlastníkovi však umožňuje zriadenie ďalších obytných miestností.
ZADNÁ časť domu pozostáva z dvoch NP.
Dispozičné riešenie 1NP:
- vstupná chodba, z ktorej vedú schody na druhé NP, samostatná izba s kuchynským kútom a vlastným sociálnym zariadením,
- apartmánový priestor s vlastnou terasou pripravený k rekonštrukcii s možnosťou zriadenia spoločenskej haly, jedálne a pod.
- technická miestnosť a dvojgaráž.
Dispozičné riešenie 2NP:
- chodba, samostatná izba s kúpeľňou, v ktorej je situovaná rohová vaňa a WC, komora, súkromný apartmán - obývacia hala s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom a WC, loggia.
Rodinný dvojdom sa nachádza na ohraničenom a oplotenom pozemku v celkovej rozlohe 910 m², z toho: zastavaná plocha 332 m², nádvorie 233 m², svahovitá záhrada 345 m² situovaná za domom, na ktorej sa nachádza pivnica, skleník a dreváreň. (Úžitková plocha dvojdomu 407 m², obytná plocha cca 210 m²).
Konštrukcia domu: tehla a válka
Strecha: kombinovaná - kanadský šindel, pálená škridla, plech
Inžinierske siete: plyn, elektrina, kanalizácia. Voda sa používa z vlastnej studne.
Vykurovanie: plynovým kotlom cez riadiátory, kozubom na tuhé palivo v obývacej hale, kachľová pec. Podlahové vykurovanie - kuchyňa, kúpeľňa.
Okná a dvere: plastové a drevené
Podlahy: kombinované - dlažba, drevená podlaha, plávajúca podlaha.
Mesačné zálohové platby dvojdomu: do 300,-€

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-118358
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 2:09
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 2:09