Predaj rodinný dom Sliač Rybáre ZNÍŽENÁ CENA IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti


Ponúkame na predaj starší, rodinný dom so záhradou v Meste Sliač, v obľúbenej mestskej časti Rybáre v kľudnej lokalite pod kúpeľmi s pekným výhľadom na okolité lesy v tichej ulici mimo hlavnej cesty.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: rodinný dom bol kompletne zrekonštruovaný postavený tehly, strecha je rovná pokrytá plechom. Na streche sú slnečné kolektory čo je veľký bonus tohto domu nakoľko má nízke náklady.Pri rekonštrukcii boli znížené stropy, stierky, plávajúce podlahy, dlažba, kúpeľne, wc, elektroinštalácia, bukové vstavané skrine na mieru , kvalitné bukové inetriérové dvere s obložkovými zárubňami, nábytok v pracovni taktiež na mieru. Na druhom podlaží kuchynská linka na mieru. Má 2 poschodia. Na prízemí sa nachádza päť pivníc, garáž a dielňa a technická miestnosť.
Na obidvoch poschodiach sa nachádzajú veľké štvorizbové byty. Na prízemí sa nachádza technická miestnosť, v ktorej sa nachádza plynový kotol na vodu, ako aj samostatný kondenzačný kotol na kúrenie. Dom je napojený na všetky inžinierske siete – elektrika, mestská, plyn,voda, kanalizácia.Na pozemku sa nachádza vrtaná studňa na ktorú je napojený dom.
Celý dom pôsobí veľmi príjemným a útulným dojmom nakoľko je nanovo zrekonštruovaný.
Pozemok je slnečný a rovinatý. Ku pozemku vedie 30m dlhá prístupová cesta.
Záhrada sa člení na okrasnú a užitkovú časť, kde sa nachádzajú ovocné kríky a stromy, priestorovo je tiež vhodná na umiestnenie bazéna.
Nakoľko má dom výhodnú polohu je možné ho používať aj na podnikanie.
LOKALITA: mestská časť Rybáre je zaujímava tým, že ponúka bývanie akoby na „dedine“, ale so všetkymi prvkami a charakteristikami mesta. Za 5 minút pešo sa dostanete do kúpeľov. Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť – školu, škôlku a množstvo ďalších služieb, jednoduchý prístup na diaľničný obchvat, vlak aj autobus 5 min od domu.Samozrejme nechýbajú tu ani možnosti turistiky, športového vyžitia.
Ak Vás ponuka zaujala neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku.
BEZPLATNÝ SERVIS PRE KLIENTOV:
Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania.
Výhody:
1. Vypracovanie ponúk zo všetkých bánk.
2. Navrhnutie najvhodnejšieho spôsobu financovania.
3. Kompletné vybavenie financovania vo vybranej banke, ktoré zahŕňa administratívu, zabezpečenie podkladov pre znalca a tiež komunikáciu so znalcom.
4. Po schválení financií zabezpečujeme klientom poistenie nehnuteľností (spolupracujeme so všetkými poisťovňami) a následnú administratívu pre banku.
5. Pre Vás zabezpečujeme zavkladovanie záložných zmlúv na príslušnom katastri.
6. Finančný špecialista sa dlhodobo venuje svojim klientom a v prípade potreby Vám zabezpečí servis.
"Pekne zrekonštruovaný dvojgeneračný dom na Sliači vhodný na podnikanie."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125435
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:35
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:35