Predaj rodinný dom Slepčany ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj starší rodinný dom, v tichej lokalite obce Slepčany. Dom sa nachádza na pozemku o celkovej rozlohe 1713m². Dispozícia domu: vstupná chodba, kuchyňa, obývačka, spálňa a kupeľňa.
Pôvodne starší sedliacky dom pozostáva z dvoch domov, priliehajúcich k sebe, a predná časť domu prešla čiastočnou rekonštrukciou, boli vymené elektrické rozvody, nové plastové okná, dorobené plynové kúrenie. Dom je postavený z tehál, základy sú kamenné, strecha je pôvodná ale v dobrom stave. Na pozemku sa nachádza studňa.
Do domu je privedená elektrina, plyn, obecná voda, na odpad slúži trativod, predpríprava na osadenie žumpy. V kuchyni sa nachádza piecka, ktorou sa dá tiež vykúriť miestnosť a v izbách je tiež predpríprava na osadenie krbových kachlí. Kúpeľňa nedisponuje toaletou, ale je urobená predríprava na jej osadenie. Dom sa predáva so zariadením.
Na pozemku sa nachádza ďalší dom, priliehajúci k prvému domu, ktorý je však, okrem vymenených okien, v pôvodnom stave. Táto čať domu disponuje kuchyňou a tromi izbami.
K domu patrí pomerne rozľahlý dvor a za domom sa nachádza záhrada.
Výhodou tejto nehnuteľnosti je tichá lokalita a prostredie, pomerne veľký pozemok patriaci k domu a možnosť dokončiť rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.
Obec Slepčany dipsonuje základnou občianskou vybavenosťou. Dopravná dostupnosť do Zlatých moraviec je cca 10km, do Vrábel cca 9km, k zjazdu R1 cca 5km. Dom je ideálny pre rodinu s deťmi, alebo ako víkendová chalupa, prípadne ako investičná príležitosť. Odporúčame vidieť.
"Rodinný dom v tichej lokalite"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-122155
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:38
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:38