Predaj rodinný dom Sereď 3D OBHLIADKA + VIZUALIZÁCIA IBA U NÁS + VIDEOOBHLIADKA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Iba u nás Vám ponúkame túto zaujímavú nehnuteľnosť s kompletnými inžinierskymi sieťami.
Ak neradi čítate, pozrite si nasledujúce linky :-)
Link na VIDEO OBHLIADKU:

Link na 3D VIRTUALNU PREHLIADKU:

Video Vizualizácie:

Virtuálna obhliadka vizualizácie:

Sme radi, že Vám môžeme ponúknuť na predaj jedinečnú nehnuteľnosť s kompletnými inžinierskymi sieťami.
Pokiaľ dychtíte po vlastnom dome situovanom v pokojnej lokalite v meste, avšak v blízkosti prírodného pokladu, akým je povodie rieky Váh s množstvom ramien, štrkovísk a cyklotrás, máme pre vás ideálnu ponuku.
Tento dom je situovaný v meste Sereď, v idylickej časti Dolný Čepeň, mimo hlavnej cesty, čo zaručuje pokoj a ticho, a zároveň rýchlu dostupnosť po diaľnici do okolitých miest Trnava, Nitra, či Bratislava.
Dom je v pôvodnom ale veľmi zachovalom stave, ktorý viete užívať zatiaľ aj bez rekonštrukcie.
Nehnuteľnosť je vhodná aj na rekonštrukciu, takže máte jedinečnú príležitosť vytvoriť si vysnívaný dom podľa vlastných predstáv.
Priložený je aj návrh vizualizácie priestorov, v prípade ak chcete zmeniť dispozíciu, spojením kuchyne s vedľajšou izbou a taktiež zväčšením kúpeľné o vedľajšie priestory komory. Terasu, si viete vytvoriť po celej dĺžke zadnej časti domu, s priamym výstupom z kuchyne spojenej s obývacou miestnosťou.
Nehnuteľnosť má zastavanú plochu 154 m² a úžitkovú plochu 145 m². Obytná plocha, ktorá sa rozprestiera na 110 m², je momentálne rozdelená na tri izby, kuchyňu, kúpeľňu s WC, komoru, špajzu a chodbu. Takéto rozdelenie umožňuje flexibilitu a možnosť prispôsobiť si priestory podľa vlastných potrieb a predstáv. Nakoľko miestnosti sú dostatočne veľké, v prípade potreby je možnosť premeny 2 predných izieb na 3 izby.
Dom Vás ohromí zachovalými drevenými parketami v izbách, ktoré dodávajú interiéru pocit tepla a domova. Na chodbe je položená dlažba a v kúpeľni a kuchyni nájdete praktické linoleum. Interiér je navrhnutý tak, aby splnil všetky Vaše potreby a zároveň poskytoval dostatok priestoru pre kreatívne využitie.
V priestore kuchyne nájdete aj klimatizáciu, ktorá svojou blízkosťou k spálni a obývacej izbe, zabezpečí príjemné teploty aj v čase vonkajších horúčav.
Vstupná časť v priestoroch schodov je uzavretá hliníkovými profilmi a sklom, čo znásobuje možnosť úspornejšej regulácie teplôt v nehnuteľnosti. Vďaka tejto stavebnej úprave a vďaka hrúbke obvodových stien, je v dome v lete príjemný chládok a v zime útulné teplo.
Dom je vybavený dvoma komínmi s možnosťou spraviť krb s prieduchmi do všetkých izieb, čo vytvorí nezabudnuteľnú atmosféru v chladnejších dňoch.
Nechýba ani pivnica pod domom s rozlohou 20 m² a s prístupom priamo z vnútra domu.
Pridaná hodnota tohto domu však nekončí len pri jeho vnútri. Na pozemku za domom a v okolí domu je rozvod vody z vlastnej studne na udržiavanie zelene a trávnatých plôch. Tento rozsiahly pozemok Vám ponúka nekonečné možnosti využitia. Ako bonus, máte možnosť naplánovať tu svoj vlastný bazén a stráviť celé letné obdobie priamo na svojom dvore.
Ak sa rozhodnete na rozdelenie pozemku na 2-3 menšie parcely, umožní Vám to aj šírka pozemku 21 m a dĺžka až 60 m.
Pozemok s plochou 1242 m² ponúka dostatok priestoru na relaxáciu, záhradkárčenie, ale aj na budúce rozšírenie alebo prístavbu a to v absolútnom súkromí, nakoľko je celý uzavretý nepriehľadným plotom.
Mimo domu nájdete veľkú garáž, ktorá poskytne dostatok priestoru pre vaše vozidlo či hobby.
Na dvore a pred domom je dostatok parkovacích miest.
Vďaka orientácii domu a umiestneniu garáže sa môžete rozhodnúť, či si budete chcieť vychutnať slnko alebo chládok
Poloha domu je ideálna s výbornou dostupnosťou do Trnavy (15 km), Galanty (12 km), Nitry (25 km) a Bratislavy (50 km). Táto lokalita poskytuje všetko, čo potrebujete pre pohodlný život - tiché prostredie a zároveň blízkosť mestského života.
Nehnuteľnosť je k dispozícii ihneď.
Kúpou tejto nehnuteľnosti získate nielen krásny dom, ale aj úžasný priestor pre realizáciu svojich snov.
Cena je nastavená tak, aby odrážala potenciál a možnosti, ktoré táto nehnuteľnosť ponúka.
Pokiaľ hľadáte dom, ktorý môžete premeniť na svoj vysnívaný domov, práve ste našli ten správny.
Neváhajte nás kontaktovať pre ďalšie informácie alebo si rezervujte prehliadku a príďte sa pozrieť na vlastné oči.
Tešíme sa na vašu návštevu !"Tiché miesto a množstvo variabilného priestoru"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124617
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 2:09
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 2:09