Predaj rodinný dom Rudňany Zapálenica EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj dva rodinné domy v obci Rudňany, časť Zapálenica, okres Spišská Nová Ves. Nehnuteľnosti prešli čiastočnou rekonštrukciou, sú situované na mierne svahovitom, slnečnom a oplotenom pozemku v celkovej výmere 671 m², v zastavanej časti obce medzi rodinnými domami. Rodinné domy sa predávajú spolu so zariadením, okrem el. spotrebičov.
DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
- prvý rodinný dom sa skladá z jedného podzemného podlažia a dvoch nadzemných podlaží, pričom v prvom podzemnom podlaží sa nachádza pivnica s plynovým kotlom. Prvé nadzemné podlažie tvorí priestranná chodba, dve nepriechodné obytné izby, kuchyňa priechodná s obytnou izbou, komora, kúpeľňa s toaletou. Z chodby sa schodiskom dostaneme na druhé nadzemné podlažie, ktoré dispozične pozostáva z priestranného nezobytneného podkrovia. Okná z miestností sú orientované na juhovýchodnú a severozápadnú stranu,
- druhý rodinný dom je starý banícky dom, skladá sa z jedného nadzemného podlažia. V súčasnosti slúži, ako sklad náradia. Dispozične pozostáva zo vstupnej predsiene, dvoch nepriechodných izieb a dvoch komôr.
- na pozemku sa ďalej nachádza hospodárska budova a drevená garáž.
Základné informácie:
- zastavaná plocha rodinných domov 148 m² a 74 m²,
- úžitková plocha cca 124 m² a 64 m²
- obytná plocha cca 95 m² a 56 m²
Inžinierske siete:
- elektrina,
- obecná voda,
- kanalizácia,
- plyn.
Technická špecifikácia:
- prvý dom je postavený z kameňa, obvodové murivo kváder a tehla,
- strecha je sedlová, pokrytá eternitom,
- kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom, ohrev TÚV zabezpečuje elektrický bojler,
- dom postupne prešiel čiastočnou rekonštrukciou vrátane výmeny el. bojlera na ohrev TÚV, plastových okien, vchodových dverí z oboch strán za plastové, laminátových podláh v obytných izbách a kuchyni,
- druhý menší dom je postavený z kameňa, obvodové murivo kváder a tehla
- strecha je sedlová, pokrytá eternitom.
Náklady:
- voda 40€,
- elektrina 97€,
- plyn 190€.
Lokalita:
V obci Rudňany je MŠ, ZŠ, pošta, kostol, predajňa potravín, pohostinstvo, autobusová zastávka a iné. Okolitá príroda ponúka možnosť turistického vyžitia.
Celkové hodnotenie:
Tieto rodinné domy ponúkajú novému majiteľovi možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Nehnuteľnosti sú vhodné na trvalé - aj na dvojgeneračné bývanie, ktoré určite zaujmú dostatkom priestoru. V budúcnosti je aj možnosť dobudovania obytného podkrovia pod strechou. Rodinné domy sa predávajú spolu so zariadením, okrem el. spotrebičov.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125643
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 12:31
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 12:31