Predaj rodinný dom Piešťany

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľký päťizbový rodinný dom v Piešťanoch na ulici Hlboká. Dom postavený v roku 1980 z tehly. Priestranný rodinný dom postupne prechádzal rekonštrukciou. Celkový stav je veľmi dobrý. Skladá sa z dvoch podlaží. Ďalej ponúka veľmi pekne upravenú záhradku v zadnej časti s bazénom a záhradným domčekom + krásny figovník. V prednej aj zadnej časti je balkón. Celková výmera pozemku je 313m², zastavená plocha je 100m², úžitková plocha 160m². Súčasťou domu je aj garáž.
DISPOZÍCIA:
- Prízemie: chodba, 2 izby, pracovňa, kúpeľňa, komora, technická miestnosť s práčovňou. V jednej miestnosti je predpríprava na kuchynskú linku. Na prízemí sa zároveň nachádza garáž s rolovacou garážovou bránou.
- Poschodie: 2 izby, obývacia izba, kúpeľňa, samostatné WC, kuchyňa je zariadená 10 ročnou na mieru robenou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi - umývačka riadu, mikrovlnka, rúra, varná doska, digestor.
Na poschodí je balkón orientovaný na západnú stranu do ulice a druhý balkón je orientovaný na východnú stranu do záhrady.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
- stavba z roku 1980
- predáva sa zariadený
- kúrenie plynový kotol do radiátorov, krbové kachle prízemie, elektrický krb poschodie
- dom má klimatizáciu, pripojenie na internet, satelit aj telefónnu linku.
- okná: plastové dvojsklo a trojsklo
- strecha: rovná
- inžinierske siete: elektrina, voda, plyn, kanalizácia, vlastná studňa
- parkovanie pred domom + garáž
LOKALITA:
Dom sa nachádza v štvrti rodinných domov, v blízkosti sídliska Juh. Centrum mesta je asi 10 minút pešo, v okolí občianska vybavenosť (jasle, škôlka, škola, lekári, lekáreň, obchody). Neďaleké športoviská, cyklochodník a nábrežie rieky Váh umožní venovať sa rôznym športovým aktivitám.
VÝHODY:
- priestranný dom
- ihneď voľný
- 2x balkón
- krásna záhradka s bazénom
- garáž
- veľmi dobrý stav
- super lokalita

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124457
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:36
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:36