Predaj rodinný dom Partizánske Šimonovany ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj trojizbový rodinný dom v lukratívnej, historickej časti Partizánskeho, v Šimonovanoch. Dom sa nachádza na rozsiahlom rovinatom pozemku s celkovou rozlohou 1318m², s krásnou oddychovou záhradou a ničím nerušeným pokojom.
STAV DOMU:
Zastavaná plocha domu je cca 120m², úžitková cca 280m², obytná plocha izieb s kuchyňou cca 75m².
Rodinný dom je dvojpodlažný, s novou sedlovou škridlovou strechou s vystupujúcim vikiérom a balkónom, z jednej časti je dom podpivničený. Kolaudovaný bol cca v roku 1957. Dom je suchý, zachovalý, udržiavaný, v zime temperovaný. Na dome bola vymenená nová strecha cca 7 rokov dozadu, kedy sa urobilo nové latovanie, paro priepustná fólia, bola osadená nová betónová škridla. Nedávno sa vymenilo vodovodné potrubie a prívod vody do domu, ktorý je úplne nanovo. Inak je dom v pôvodnom, no zachovalom stave. Dom je napojený na všetky inžinierske siete: elektrina, plyn, verejný vodovod, kanalizácia. Kúrenie je plynové, s plynovým kotlom.
DISPOZÍCIA:
Prvé nadzemné podlažie: vstupné vonkajšie schodisko, vstupná hala + samostatná špajza, chodba; naľavo kuchyňa, za kuchyňou spálňa; ďalej obývačka; napravo kúpeľňa s vaňou spojená s WC, komora so schodiskom na druhé podlažie.
Druhé podlažie: obytná izba s balkónom; priestranná podstrešná povala, kde by sa dal vytvoriť ďalší krásny obytný priestor.
Pivnica pod časťou domu, s vonkajším vchodom, kde sa nachádza plynový kotol na kúrenie, novší bojler Quadrica na ohrev teplej vody.
POZEMOK:
Za domom sa nachádza murovaná garáž s montážnou jamou a s letnou kuchynkou, príp. dielničkou, so zastavanou plochou 36m². Hneď vedľa oddychová zóna pod čerešňou.
Záhradná časť je oddelená plotom, má rozlohu 573m² krásnej rovinatej trávnatej plochy. Nájdeme tu aj zimnú pivnicu na uskladnenie ovocia a zeleniny. Záhrada skutočne poskytuje veľa možností využitia, či už na výsadbu, pestovanie plodín, chovanie zvierat, sad stromov, príp. na výstavbu ďalšieho rodinného domu.
LOKALITA:
Rodinný dom sa nachádza vo veľmi dobrej, tichej, vyhľadávanej lokalite so zástavbou rodinných domov, v historickej časti mesta, len cca 5 minút autom do centra mesta.
V blízkosti sa nachádza Vodný hrad s oddychovým parkom, kostol, obchod s potravinami, služby, vlaková aj autobusová zastávka a pod.
ZHRNUTIE:
Ide o starší rodinný dom v zachovalom stave, je suchý, nevlhne, má vymenenú strechu. Je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv budúceho majiteľa, ktorý môže využiť aj veľký podkrovný priestor. Nachádza sa na úžasnom veľkom pozemku s veľa možnosťami využitia, v skvelej vyhľadávanej lokalite. Odporúčam aj pre rodiny s deťmi, ktoré hľadajú rodinný dom s bezpečným dvorom.
Dom je voľný ihneď. Rada Vás ním prevediem pri osobnej obhliadke.
"Zachovalý rodinný dom s krásnym pozemkom vo vyhľadávanej lokalite. "

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124695
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:18
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:18